capture9-6-2017_80338_PMVitamines B,C, foliumzuur, calcium, ijzer, magnesium en zink… Komkommers zitten boordevol belangrijke voedingstoffen en zijn dus supergezond. Maar wist je dat je er ook prima mee kunt poetsen? 

Spiegel

Door met een schijfje komkommer over je spiegel te wrijven, zorg je ervoor dat deze niet beslaat als je gaat douchen. Extra pluspunt: een lekker frisse geur in de badkamer.

Poetsen

Niet langer schoonmaken met producten vol chemicaliën, maar met komkommer. Voordelen: komkommer laat geen strepen achter, is lief voor handen en huid en zorgt voor een mooie glans.

Schoenen

In tijdnood maar je (leren) schoenen moet je écht nog even poetsen? Ze blinken als je er met een schijfje komkommer overheen gaat. En: ze zijn iets beter bestand tegen water.

Piepende deur

Heb je geen olie in huis om het gepiep van een deur te sussen? Wrijf gewoon met een schijfje komkommer over de scharnieren. Net zo handig.

Waskrijt

Een kleintje in huis en oeps… plots zit er waskrijt op de muur. Met een geschilde komkommer haal je de strepen (langzaam) weg.

Advertenties

5 gedachtes over “Schoonmaken met komkommer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s