Featured image

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik een opgevulde courgette maakt.

Featured image

IK heb eerst champignon schoonmaken en laten koken in water. Als je ziet dat de champignons goed zijn mogen ze der af.

Featured image

Onder tussen snij je een halve ui en bieslook en de champignons in kleine stukjes.

Featured image

Dan meng je alles met de gehakt en kruid je die met wat peper.

Featured image

Snij de courgette in twee stukken, zorg der wel voor dat je twee mooie gelijke stukjes hebt. Dan hol je ze uit, maar zorg der wel dat het niet te veel is.

Featured image

Dan vul je de courgette met de gehakt mengsel. Zorg der voor dat bij elke courgette gelijk is.

Featured image

Dan smelt je de boter, en doe je de courgette der in. Je doe dan een deksel( of aluminiumfolie)  der over en zet je vuur op een zacht vuurtje. Zo 30minuten laat je het op staan. Op laatste doe je der wat gemalen kaas der over. Als je zie dat die gesmolten is kan je ze van het vuur halen.

Featured image

Je kan het eten met rijst of gebakken aardappelen.

Advertenties

Een gedachte over “Opgevulde courgette.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s