3 apps om vlotjes te vertalen.

TextPicture20170625_1158Of je nu op reis gaat, iemand van buitenlandse origine leert kennen of in een Italiaans restaurantje bent. Er is niets zo vervelend als je de taal niet begrijpt. Met deze drie eenvoudige apps op je smartphone of tablet beheers je zonder problemen elke taal. Bellissimo!

Alles erop en eraan

Met deze app kun je niet alleen geschreven zinnen vertalen, hij vertaalt ook hardop wat je tegen hem zegt. Of begrijp je niks van het menu? Maak gewoon een foto en de app verklapt wat er staat. Google Translate, voor iPhone, iPad en Android, gratis.

Maak er een foto van

Maak een foto van de tekst die je niet begrijpt en de app vertelt je wat er staat. Handig is dat het ook werkt voor handgeschreven stukjes. Toch liever zelf de zin tikken die je wil vertalen? Dat kan ook. Pixter document and image scanner OCR by Quanticapps, voor iPhone en iPad, € 2,99.

Tolk bij de hand

Voortaan heb je altijd een tolk bij de hand. Schrijf, kopieer of spreek de zin in die je wilt vertalen en de app vertelt je wat je moet zeggen in meer dan 28 talen (vooral Aziatische). Talk Translate, voor Android, gratis.

Een reactie op “3 apps om vlotjes te vertalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s