Maak snel je vriezer ijsvrij.

Featured image

Het is een vervelend klusje: het ijsvrij maken van de ijskast. Toch ontkom je er niet aan. Met de juiste tactiek maak je de vriezer eenvoudig ijsvrij, zonder diepgevroren voedingsmiddelen weg te hoeven gooien.

3x snel ijsvrij

Er zijn handige trucjes om het ontdooiingsproces te versnellen. Pak er een oude handdoek bij, deze doek zal het smeltwater opvangen. Hieronder staan 3 verschillende manieren waarop je dat vervelende klusje er sneller op hebt zitten.

Ventilator – Zet een ventilator voor de open vriezer. Heet water – Zet een schaal met heet water in de vriezer. Sluit de lade en wacht vijf minuutjes. Vervang hierna het water met heet water. Herhaal deze stappen totdat je vriezer ijsvrij is. Föhn -Je haarföhn is nog nooit zo handig geweest! Je gebruikt ‘m niet alleen voor het modelleren voor je haar, maar het is ook een handig hulpje in het huishouden. Blaas de warme lucht in de vriezer, zodat het ijs sneller smelt.

Ben je klaar met het ontdooiingsproces? Maak dan de vriezer schoon met een sopje zodat de vriezer vrij is van ongezonde bacteriën. Zet je vriezer vervolgens aan en plaats al je voedingswaren weer in de lades.

Advertenties

2 thoughts on “Maak snel je vriezer ijsvrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s