Deze spullen mag je niet in de badkamer bewaren.

Featured image

Make-up, handdoeken, scheermesjes… items die vaak in de badkamer liggen, maar toch echt beter bewaard kunnen worden op een plek waar het een stuk droger is. Kijk maar!

Make-up en nagellak

Maak jij je ook altijd op in de badkamer, en staat daar dus ook je make-uptasje? Verhuizen die boel, want cosmetica moet op kamertemperatuur bewaard worden. De temperatuurverschillen (stoom, geen stoom, warmte, geen warmte) doen je make-up producten geen goed. Dit geldt ook voor nagellak.

Scheermesjes

Scheermesjes bewaren we het liefst in de badkamer, handig als je je oksels of benen wilt scheren, want snel bij de hand. Maar stoom en vochtigheid in een badkamer kunnen scheermesjes beschadigen en sneller laten roesten. Tip: Bewaar scheermesjes in een plastic bakje of zakje, zodat ze goed droog blijven.

Handdoeken

Ze hangen bijna altijd in de badkamer, maar toch is het beste om handdoeken op een droge plek te bewaren. In de badkamer kan schimmel ontstaan door vocht en warmte, en ook je handdoeken worden (en blijven) vaak vochtig. Niet ideaal. Hang ze bijvoorbeeld in de slaapkamer. Hier drogen ze na het douchen ook een stuk sneller.

Medicijnen

Koel en droog bewaren’, dus niet in de badkamer met hoge temperaturen tijdens het douchen of badderen. Een warme en vochtige badkamer komt de werking van de geneesmiddelen niet ten goede. Verplaats ze dus naar een drogere plek.

Advertenties

One thought on “Deze spullen mag je niet in de badkamer bewaren.

  1. Nou dan doe ik het niet zo gek.. make-up en nagellak bewaar ik in mijn kamer, ik gebruik een ladyshave en ligt ook op mijn kamer haha.
    Handdoeken doe ik na het douchen bij de was, en medicijnen worden hier absoluut niet in de badkamer bewaard, maar in het medicijnkastje in de keuken =)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s