De leukste kerstfilm’s.

Kerst komt nu wel héél dichtbij. Om echt in de mood te komen, maakten we een lijstje van de meligste christmas movies. Nu alleen nog wachten op de sneeuw.

 Christmas in Conway

Wanneer terminaal zieke Suzy Mayor (Parker) verlaat het ziekenhuis om haar laatste dagen door te brengen in haar huis in Conway, South Carolina, haar kankeraar van een man, Duncan (Garcia) is buiten zichzelf van zorg voor haar en met ergernis bij iedereen anders, met inbegrip van Natalie (Moore), de live-in hospice verpleegkundige die naar huis is gekomen met Suzy. Toen Duncan besluit een reuzenrad in de achtertuin als een kerstcadeau voor Suzy bouwen, ter ere van de plaats waar Duncan voorgesteld om haar, de buren en de inwoners van dit rustige zuidelijke stad zijn snel te verzetten.

 A Princess For Christmas

Jules Daly wordt de wettelijke voogd van haar 7-jarige nichtje Maddie (Leilah de Meza) en tiener neef Milo. Na Jules af op het werk wordt gelegd, verschijnt de butler van de Hertog Edward, de kinderen van rijke grootvader, met een uitnodiging voor Milo en Maddie om de kerstvakantie door te brengen met zijn werkgever. Jules weigert aanvankelijk, maar besluit om te gaan omwille van de kinderen.

 A Cookie Cutter Christmas

 

Twee leraren nemen hun rivaliteit naar een nieuw niveau, terwijl zij klauteren om een ​​vakantie te bakken wedstrijd te winnen.

 Love the Coopers

Toen vier generaties van de Cooper-clan bij elkaar komen voor hun jaarlijkse kerstavond viering, een reeks van onverwachte bezoekers en onwaarschijnlijke gebeurtenissen zet de nacht op zijn kop, waardoor ze allemaal in de richting van een verrassende herontdekking van familiebanden en de geest van de vakantie.

Santa Clause 2

Scott Calvin  is sinds acht jaar Kerstman en zijn trouwe elfen beschouwen hem als de beste Kerstman ooit. Maar de Kerstman heeft problemen. Er blijkt een clausule  te bestaan waaraan de Kerstman moet voldoen om Kerstman te kunnen blijven. Dit is de “Mrs clause”, oftwel hij moet een vrouw zien te vinden om mee te trouwen. Hierdoor verliest hij langzaam zijn (normale) overgewicht en zijn magie. Tegelijkertijd blijkt zijn zoon Charlie op de lijst van stoute kinderen te staan.

The Polar Express

Kerstavond. Terwijl een jongen in slaap probeert te vallen hoort hij het geluid van een trein. Wanneer hij naar buiten stapt ziet hij een immense trein, die de naam The Polar Express draagt. Een conducteur met een snor stapt uit een wagon en vraagt of hij op de trein wil stappen. Het jongetje twijfelt even maar springt alsnog op de trein, zo beleven hij en de andere kinderen een onvergetelijk avontuur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s