Feest kapsels.

We zijn bijna bij de feestdagen en bij feestdagen hoort der ook feest kapsels der bij. Vandaag laat ik jullie der paar zien. Ik zou zeggen veel plezier.

Glam chic met juweel
Dat heb je nodig:

*Krultang, haarklemmen, kam en borstel, haarjuweel (stars &style bij vlientology), Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo (42 euro bij Clientology), Shu Uemura Color Lustre Golden blonde (42 euro bij  Clientology), Shu Uemura Texture Wave (31.60 euro bij  Clientology).

Zo ga je te werk:

*Was het haar met een milde glansgevende shampoo. Bijv. Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo, en verzorg het met een kleurverzorgend haarmasker, bijv. Shu Uemura Color lustre Golden Blonde.

*Droog het haar en kam het goed door. Kam het haar in een middenscheiding en breng het haarjuweel aan.

* Verstuif op droog haar een beschermende spray, bijv. Shu Uemura texture Weve, om het te beschermen tegen de hitte van de krultang. Zo blijft de textuur ook langer behouden.

*Krul het haar lok per lok met een krultang. Speld de gekrulde lokken vast tot ze afgekoeld zijn.

*Maak na een kwartier de krullen los en doorborstel het haar zodat je glamoureuze golven bekomen.

Instant lang haar

Dit heb je nodig:

*Click extensions, Haarschuivertjes en rekker, Middelgrote krultang, Shu Uemura Essence Absolue ( 54 euro bij Clientology), Shu Uemura Volume Maker (39.50 euro bij Clientology), Shu Uemura sheer Lacquer (32 euro bij Clientology).

Zo ga je te werk:

*Breng eerst click extensions aan om langere lokken en meer volume te bekomen.

*Breng volumepoeder, bijv. Shu Uemura Volume Maker, aan op de haarwortels van de bovenste haarpartij. Toupeer de bovenste haarpartij en kam ze glad naar achter.

*Neem een lange lok langs de zijkant en vlecht ze. Zet de vlecht vast met een rekker en speld ze rond het hoofd vast.

*Krul de onderste lokken met een middelgrote krultang. Fixeer de krullen met haarlak, bijv. Sheu Uemura Sheer Lacquer.

*Schud de krullen los met je vingers en breng haarolie, bijv. Shu Uemura Essence Absolue, aan op de krullen zodat ze glanzen zonder te kroezen.

Glamourdot
Dit heb je nodig:

*Schuivertjes, 3 Haarmousses, Feestelijke haarband (stars & style bij Clientology), Oway Sculpting Mist (24 euro bij Clientology), Oway Glamshine Cloud (39 euro bij Clientology)

Zo ga je te werk:

*Verdeel het haar in vier delen: bovenaan, de zijkanten en de onderkant. Maak voorlopig van elke haarpartij een paardenstaart.

*Plaats drie haarmousses (donuts) achteraan op het hoofd en zet ze vast met schuivertjes. Twee naast elkaar en eentje erbovenop.

*Maak de staarten los, drappeer de lokken over de haarmousses en speld het haar vast. Zorg dat de zijkanten strak zijn. Uitspringende haartjes strijk je glad met haarlak en een kam. Als alle lokken van de zijkanten en onderkant over de haarmousses zijn vastgespeld, fixeer je het geheel met Oway Sculpting Mist.

*Neem van de bovenste haarpartij een lok en maakt er een fijne vlecht van die je rond de dot draait en vastspeld.

*Verdeel de bovenste haarpartij in drie delen. Draai deel per deel er rond en speld ze vast aan de dot.

*Breng nog een glansspray aan, bijv. Oway Glamshine Cloud, en doe een feestelijke haarband rond de dot.

Stijlvolle visgraatvlecht
Dat heb je nodig

*Haarrekker, kam, Feestelijke haarrekker (Stars & Style bij Clientology), Shu Uemura Volume Maker (39.50 euro bij Clientology)

Zo ga je te werk:

*Kam het haar goed door. Breng volumepoeder, bijv. Shu Uemura Volume Maker, aan op de haarwortels van de bovenste haarpartij en toupeer het haar. Kam het voorzichtig glad naar achter.

*Maak een paardenstaart en zet hem vast met een feestelijke haarrekker.

*Verdeel het haar in twee gelijke helften en maak een visgraatvlecht. Dit doe je door een dunne lok van de buitenkant van de linkse haarpartij te nemen en die over de andere lokken te leggen en dan onder de rechtse haarpartij te brengen. Herhaal deze stap ook rechts: neem een dunne lok aan de buitenkant, trek die over de rechterkant en weef de lok onder de linkse haarpartij door. Blijf zo beide zijden afwisselen tot je vlecht klaar is.

*Maak het einde van je vlecht vast met een rekkertje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s