We zijn bijna bij de feestdagen en bij feestdagen hoort der ook feest kapsels der bij. Vandaag laat ik jullie der paar zien. Ik zou zeggen veel plezier.

Glam chic gekruld

Dit heb je nodig:

*Haardonut, Schuivertjes, Krul of Stijltang, Shu Uemura Liquid Fabric (32 Euro bij Clientology).

Zo ga je te werk:

*Breng na het wassen een volumespray, bijvoorbeeld Shu Uemura Liquid Fabric, aan op het haar. Dat verstevigt het kapsel en geeft meer vollume. Droog het haar.

*Maak een paardenstaart met de haarpartij bovenaan op het hoofd. De andere lokken laat je loshangen.

*Speld een donut net onder de paardenstaart vast. Zo bekom je extra volume. Maak de paardenstaart weer los en toupeer het haar. Kam het over de haardonut en speld het vast.

*Knul de onderste lokken met een middelgrote krul of stijltang.

*Fixeer de krullen met een lang houdende haarlak. Uitspringende haartjes langs de zijkant strijk je glad met je kam en haarlak. Schud de krullen ten slotte met je vingers nog een beetje los.

Gracieuze spaanse chignon

Dit heb je nodig:

*Schuivertjes, Haardonut, krultang, Haarborstel, Shu Uemura Depsea Foundation ( 34.50 Euro bij Clientology), Shu Uemura Sheer Lacquer ( 32 Euro bij Clientology), Feestelijke haarband ( Stars & Style bij Clientology)

Zo ga je te werk:

*Breng na het wassen een verzorgende volumespray aan die er tevens voor zorgt dat het haar niet gaat kroezen of statisch wordt, bijvoorbeeld Shu Uemura Depsea Foundation. Fohn het haar droog.

*Krul de haarpunten met een krultang zodat het makkelijk te stylen is.

*Gebruik een haardonut om de Spaanse chignon te maken. Plaats deze onderaan op je hoofd. Drapeer de onderste haarpartij erover en speld vast.

*Speld de zijkanten strak naar achteren vast. De loshangende lokken speld je met een krul willekeurig vast op de achterkant van het hoofd.

*Toupeer de bovenste haarpartij aan de haarwortels en fixeer het met een langhoudende haar spray, bijvoorbeeld Shu Uemura Sheer Lacquer. Borstel het haar zacht naar achter zonder het plat te drukken en speld het boven op de chignon vast. Fixeer het kapsel met haarlak.

*Doe een feestelijke haarband rond de chignon.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s