Wie is er niet nieuwsgierig naar de beautygeheimen van de sterren?

Ze hebben een killerbody en dé perfecte huid! Vaak zijn de beautyroutines doodnormaal maar soms zijn ze toch wel superbizar … Van vogelpoep tot kattenbakvulling. Ziehier de meeste bizarre beautyrituelen van de sterren!

Suki Waterhouse

Mooie krullen met Cola

Model Suki Waterhouse definieert haar krullen met een goede scheut….Cola! Coca -cola bevat fosforzuur en heeft een erg lage zuurtegraad. De zuuroplossing zorgt ervoor dat je haar samentrekt. Het ziet er gladder en glanzender uit. De natuurlijke krullen worden nog verhoogd.

Ons verdict:

Het werkt, maar dan moet je ’t wel correct doen. Laat de cola 5 tot 10 minuten intrekken en was je haar daarna. Zeker goed uitspoelen, anders is haar een tijdje superkleverig.

Gwyneth Paltrow

Stralende glimlach met olie

Een stralende glimlach zoals actrice Gwyneth Paltrow? Simpel, spoel op je nuchtere maag een 10 a 20 – tal minuten een eetlepel olie in je mond. Gwyneth beweerd dat het je mondgezondheid verbetert en toxische stoffen laat verwijderen.

Ons verdict:

Het lijkt ons niet alleen erg tijdrovend (wie heeft daar nu tijd voor ’s morgens ?), je kan er bovendien je smaak door verliezen. Een andere nadeel: overdadige dorst.

Jennifer Lopez

Diëten met pompelmoesolie

Wie is er niet jaloers op het strakke lijf van Jennifer Lopez? Haar geheim? JLO ruikt aan pompelmoesolie om haar honger te stillen. Simpel, niet?

Ons verdict:

Uit studies blijkt dat wanner je drie keer per dag 15 Minuten aan de olie ruikt, je eetlust serieus wordt afgeremd.

Catherine Zeta-jones

Wilde haardos met honing en bier

Het geheim achter de vitale, weelderige bruine haardos van Catherine Zeta- Jones is nogal bizar. Ik was mijn haar met honing en bier”, vertelde de actrice. “Ik stink enkele dagen naar de onderkant van een biervat, maar het is echt goed voor je haar.”

Ons verdict:

Bier bevat heel wat vitamines en proteïnes voor sterk en glanzend haar. Als je man er geen probleem mee heeft dat je enkele dagen naar een biervat ruikt: doen!

Sandra Bullock

Aambeiencréme tegen wallen

Als Sandra Bullock last heeft van wallen onder haar ogen smeert ze … aambeiencréme! Ze zweert bij dit bizarre  beautyritueel om de vermoeidheid te bestrijden. “Crème voor de poep aan mijn gezicht wrijven, is mijn grootste beautygeheim. En het houd de rimpels weg.”

Ons Verdict

Het is dé geheime truc van veel wat visagisten. Dep de créme lichtjes onder de ogen en de aambeiencréme drijft vocht af. Smeer niet te veel, want de huid onder je ogen is erg gevoelig! Enige nadeel? Het bezoekje aan de apotheek…

Victoria Beckham

Placenta voor een stralende huid

Victoria Beckham zweert bij de fameuze gezichtsverzorging met schapenplacenta.

Zij doen het ook

Katie Holmes & Eva Longoria

Ons verdict

Uit onderzoek blijkt dat de placenta van zoogdieren voedende stamcellen bevat die de huid herstellen en revitaliseren. Zo’n behandeling is best wel prijzig (enkele honderden euro’s). Dan smeren wij toch liever een potje Nivea.

 Dimi Moore

Zuiveren met bloedzuigers

Demi Moore blijft er op haar 52ste stralend uitzien. Haar geheim? Bloedzuiger therapie. “De bloedzuigers ontgiften je bloed”. Legt Demi uit. ” Ik vlieg speciaal naar Oostenrijk voor zo’n therapie, daar hebben ze de beste getrainde bloedzuigers”.

Ons verdict

Hoe vies het ook is, het werkt. Je afvalstoffen worden afgevoerd het immuunsysteem wordt geactiveerd, je hebt een betere doorstroming en meer energie. Maar euh, geef ons toch maar een zuiverend theetje!

Advertenties

6 gedachtes over “De meeste bizarre beautygeheimen van de sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s