Tinker Bell Film.

Ik denk wel dat iedereen Tinker belle ken. We kennen haar vooral van Peter pan. Maar er is zelf ook paar super mooie tekenfilms over haar. Ik zelf ben der helemaal verslaaft aan.  Ik stel jullie 1 film van Tinker belle voor.

   

Tinker Bell is geboren uit de eerste lach van een baby, en wordt gebracht door de wind aan Pixie Hollow (dat deel uitmaakt van het eiland Never Land). Ze leert dat haar talent is om een ​​van de Tinkers, de Elfen  die te maken en te repareren dingen.   Twee andere tinker Elfen , Bobble  en Clank  haar leren hun ambacht, en vertel haar over de Elfen die een bezoek aan het vasteland naar elk seizoen brengen. . Tink is opgewonden en kan niet wachten om te gaan naar het vasteland voor de lente.

 Tijdens het werk, ontmoet ze Silvermist, een water Elf; Rosetta ,  Rosetta , een tuin Elfje; ,een lichte Elfje;  en Fawn, een dier Elfje.  Na deze ontmoeting, merkt ze Vidia, een snel vliegende Elfje die haar meteen een hekel vanwege haar ongewoon sterke talent.  Vidia daagt haar om te bewijzen dat ze zal gaan naar het vasteland staat, en Tink creëert een aantal uitvindingen, die ze laat zien aan de minister van Spring. Maar Tinker Bell leert snel van Koningin Clarion  die alleen de natuur-talent Elfen  bezoeken het vasteland.

 Ze probeert haar hand op de natuur vaardigheden waardoor dauwdruppels met Silvermist, verlichting vuurvliegjes met Iridessa, en proberen met Fawn om baby vogels vliegen te leren, maar ze faalt jammerlijk op al deze. Ondertussen Bobble en Clank dekking voor Tink wanneer ondervraagd door Fairy Mary, de tinker Elfen  opzichter. Wanneer Tinker Bell terugkeert, probeert ze uit te leggen, maar Mary reageert gewoon dat ze het weet, en spreekt haar teleurstelling met acties Tink’s.

 Op het strand, Tinker Bell vindt delen van een muziekdoos en cijfers uit hoe ze samen te stellen.  Iridessa, Fawn, Silvermist en Rosetta getuige haar dit te doen, dan vertellen haar dat ze sleutelen was en dat ze trots op haar talent als dit is wat ze goed in zijn, het vasteland zou er niet toe moeten. Maar Tinker Bell wil nog steeds naar het vasteland.  Ze vraagt ​​Rosetta als ze zal nog steeds haar leren om een ​​tuin Elf, maar Rosetta zegt dat sleutelen is Tinker Bell’s talent.

 Als laatste redmiddel, Tinker Bell Vidia vraagt ​​om hulp in het worden een tuin Elf.  Vidia vertelt haar sluw dat het vastleggen van de sprinten distels haar waarde zou blijken. Echter, zodra ze ziet Tink om vooruitgang te boeken, laat ze de gevangen distels los, en in een poging om hen te heroveren, Tink vernietigt alle voorbereidingen voor de lente. Tink besluit om te vertrekken, maar na een gesprek met het stof-keeper Terence over hoe belangrijk zijn werk is, realiseert zich dat ze het belang van een tinker.

Tinker Bell verlost zichzelf door het uitvinden van machines die het proces van het versieren van bloemen, lieveheersbeestjes, enz. Hierdoor kan de andere Elfen om weer op schema te krijgen, waardoor de komst van de lente te besparen versnellen.  Vidia wordt gestraft voor haar gevraagd om de chaos te veroorzaken, en Koningin Clarion laat Tink te treden tot de natuur-talent Elfen toen ze brengen het voorjaar naar het vasteland. Tinker Bell is de taak van het leveren van de muziekdoos naar de oorspronkelijke eigenaar (aangetoond dat Wendy Darling). De verteller eindigt door te zeggen dat als verloren speelgoed wordt gevonden of een kapotte klok begint te werken, “het allemaal betekent dat een heel speciale elfje in de buurt zou kunnen zijn.”

 

2 reacties op ‘Tinker Bell Film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s