Weekend dagboek #1

20170210091129Vandaag laat ik jullie zien hoe mijn weekend was. Gelukkig is der ook wat foto’s bij voor de nieuwsgierige hihi…!

Zaterdag..

Mijn twee mannen zijn onder tussen al heel vroeg wakker, want ze gaan dan naar de kapper. Ben eens benieuwd hoe hun haartje geknipt zal zijn. Wand ik ben niet meer zo te vrede over de kapper waar mijn man eerst naar toe ging. Meestal als mijn man terug thuis komt vind ik dat zijn haar niet echt goed is geknipt. Maar van deze keer heb ik een afspraak gemaakt bij de kapper waar mijn zusje naar toe ga.  En ja hoor, ze kwamen thuis met echt een super mooie kapsel en manlief kon der niet over op houden dat het echt een heel goeie kapper is en zelf nog goed koper dan waar hij eerst bij ging.

Onder tussen is hij met zoontje lief naar de dansschool en ga ik dan een keer heerlijke pompoenen soep maken dat we deze middag met een broodje kunnen eten.

Wand vandaag is de dag dat we naar het eerste verjaardagsfeestje gaan van fleur. Fleur is het dochtertje van mijn jongste zusje. En zoontje lief kijk der al naar uit, om zijn nichtjes en neefjes terug te zien. Ik zelf vind het ook altijd super leuk. Dan zie ik eindelijk nog een mijn zussen en broers (Kom uit een gezin van 7 ) nog eens weer.

Onder tussen heb ik al een goeie verkoudheid vast. Dat word zakdoek bij de hand en vicks. En niet te dicht bij Fleur dat ze het ook niet heeft. Want kleine kindjes nemen dat vlug over.

Manlief en zootje zijn dan thuis gekomen van de dansschool en hij had eerlijk lekkere broodjes mee. We hebben dan heerlijk gegeten.

En dan nog een beetje tv gezien vooraleer het tijd is om ons klaar te maken.

Heb vandaag niet echt veel make-up aan gedaan.  Dat is het outfit voor vandaag. We waren dan klaar om  te vertrekken naar het feestje.

Het is zo klein 25 minuten rijden naar mijn zusje. Toen we aan kwamen waren we blijkbaar van de eerste die der waren. Fleur zag der echt mooie uit. Onder tussen was de rest van de familie ook aan gekomen. We hebben eerst een heerlijk glas cava gekregen.

We hebben dan heerlijk taart gegeten, ze had verschillende taarten, dus je kon der uit kiezen wat je nam

  

 Ik had deze twee heerlijke taarten gekozen, de ene was met frambozen en aardbijen en de andere was zo een kaastaart met kriekjes. Het was echt een heerlijke taart.

Onder tussen was het echt wel gezellig en veel gepraat. Over vroeger en zo. We hebben zelf lekker hapjes gegeten jammer geen foto van getrokken vergeten. Onder tussen had mijn zusje een heerlijke kriek uit geschonken voor me. Dat ik echt heerlijk vond.

Onder tussen was ik al een haar model van mijn zusje die probeerde een vlecht te maken in mijn haar. En ik moet zeggen tis echt heel goed gelukt, buiten mijne dat ik bij haar heb gedaan. Blijven oefenen blijkbaar, dan zal het wel eens lukken.

Onder tussen heb ik dan nog de tafel af geruimd en zijn we zo rond 10u s avonds vertrekken naar huis. Eerst onderweg nog mijn moeder thuis af gezet, want die reed dan eventjes mee. We zijn dan thuis gekomen en zoontje is dan in zijn bedje gegaan en ik en mijn man hebben nog eventjes tv gekeken. Nu is het tijd dat ik eens in mijn bedje ga.

Zondag..

Was weer vrij vroeg wakker… Ben dan maar eens naar benden gegaan en een lekker kop koffie genomen, dat kan eens smaken. En dan eventjes de laptop open slaan en al de Blogger,s eens af lopen die vandaag iets gepost hebben. En leuke reactie achter gelaten bij ze. Bij sommige was het over muziek. Natuurlijk was ik weer goed aan het mee zingen hihi.

Mijn man had heerlijk gekookt voor ons. Was nog eens gezellig om samen te eten aan tafel.

Onder tussen heb ik nog wat blogers gevolgd en kreeg ik een beetje hooftppijn van mijn verkoudeid die ik nog heb. Heb dan nog maar iets in genomen.

Ik heb me dan klaar gemaakt want we moesten naar zeer goeie vrienden gaan. Vandaag had ik eigenlijk geen Make-up aan gedaan.  Mijn outfit voor vandaag was deze.

Onder weg hebben we eerst achter een cadeautje geweest voor ons goeie vrienden van mijn zoontje.

Ik had voor deze twee poezen gekozen, want ze ziet graag poesen.

Ondertussen zijn we aan gekomen, en heeft zoontje zijn cadeautje aan oma gegeven. Ze was der echt blij mee. En dan heeft hij eerst zijne nieuwjaarsbrief voor gelezen voor ons vrienden. (zoontje beschouwd ons vrienden eigenlijk als zijn oma en opa. Gelukkig vinden zij dat niet erg).

Hij heeft een ontzettend leuk cadeautje gekregen van onze vrienden. Vooral omdat hij der mee kan leren lezen en schreven. Volgende jaar leren ze dan toch in het eerste studie jaar om te leren. Dus echt een geslaagd cadeautje is het. Ik ben hun der echt dankbaar voor.

We mochten dan aan tafel zitten om een stukje heerlijke taart te eten en met een tasje koffie. Daar zeg ik geen nee tegen…!

Was een heerlijke mattentaart en vlamtaart. Ik heb van beide een stukje gegeten. Was echt heerlijk.

En dan hebben we wat gebabbeld en onder tussen is hun zoon eventjes binnen geweest. Mijn zoontje vond het super leuk dat hij der eventjes was. Tis echt zijne grote vriend. Vandaag heb ik vooral cola gedronken en geen bier of zo.

Ik heb ook nog leuk spulletjes gekregen van haar. Vond ik echt zo lief van haar. Onder tussen hebben ze nog voor heerlijke broodjes gezorgd en voor heerlijke zelf gemaakte fricandeau. En andere heerlijke vlees. En ook warme krieken, heb ik eventjes van gegeten, hihi. ( Vergeten foto van te nemen). Ze heeft al een heel mooi plaatje gegeven voor haar twee beeldjes katjes ze staan der mooi op 😉 .

We hebben nog in de avond leuke spelletjes gespeel. Was echt om te lachen, zeker met onze zoontje die altijd 3 de of 4 de was. Oké soms wel keer de 2 en denk zelf ook den 1 ste.

We hebben een fijne middag en avond gehad bij ons vrienden. Het zijn super lieve mensen die echt in ons hart zitten. Na 8uur zijn we naar huis gegaan en zoontje gewassen en tandde gepoetst en in bed. Ik en mijn man hebben nog eventjes tv gekeken. En dan hebben we ook nog gewassen en dan bed in. Want morgen is het weer werk dag.

Zo dat was mijn weekend, hoppe vind je keer deze artikel leuk.

Advertenties

5 thoughts on “Weekend dagboek #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s