Vader en zijn gitaar.

Het verhaal over mijn zoontje en mijn vader zijn gitaar. Als ik jullie was zou ik zeker eens de moeite nemen om te lezen 🙂

Mijn zoontje leer van de maand over instrumenten op school. Hij vroeg aan mij of we een instrument thuis hebben. Waarop ik zij dat we dat helaas niet hebben. Maar dat oma dat nog staan heeft van opa. Dan vroeg hij welke instrument dat bij oma stond waarop ik zij een gitaar. Hij wou het niet geloven, dat zijn opa daar op heeft gespeeld en dat hij dat had.

Vandaag waren we bij oma (mijn moeder) en ik zij tegen oma of ik eventjes op opa zijn kamer mocht gaan dat ik hem iets moest tonen. Wij naar boven en ik toonde met veel trots opa zijn gitaar. Hij was zo in de wolken dat zijn opa een gitaar had en dat hij in een bedenke speelde als hij jong was. Onder tussen zag ik ook de fotoalbums staan van opa en oma.

We hebben der met oma staan in kijken. Jeetje zo jong dat mijn moeder en vader daar waren nu kon ik echt wel zien dat mijn ouders prachtige mensen waren. En dat ik eigenlijk wel op mijn moeder lijk als ze jong was. Wat vond ik het ook leuk om eens te zien hoe mijn oudere broers der uit zagen als ze nog klein waren echt zo schattig.  Met veel trots tonden ik ook de foto’s aan zoontje waar zijn opa op zijn gitaar speelde. Je moest dat eens zien dat hij zo trots was op zijn opa.

Nog elke dag heb ik het super moeilijk dat mijn vader ons al 4maand van ons heen is. Gewoon moeilijk dat we gelijk nooit afscheid van hem kunnen nemen . Maakt gewoon moeilijk dat ik nooit heb kunnen zeggen dat ik super trots ben op hem en dat ik nooit heb kunnen zeggen hoeveel ik van hem hou. Ik ben gewoon erg kwaad op deze rot ziekte die ziekte dat alles van ons heeft af genomen. Ik zag nog voor mij, dat mijn vader echt een oude meneer ging worden rond de 90. Maja helaas heeft dat niet mocht zijn.

Nog elke dag staan der twee kaarsjes bij hem, want we willen niet dat hij in het donker sta. Ik ben super blij dat hij mijn vader was en vooral trots….!

Advertenties

18 thoughts on “Vader en zijn gitaar.

  1. Wat mooi geschreven! Heftig dat je je vader moet missen, dat lijkt mij toch wel heel erg moeilijk. Wat mooi trouwens dat je zoontje het zo geweldig vind dat je vader gitaar speelde en altijd fijn om foto’s van vroeger terug te kijken, ik denk dat dat zeker wanneer iemand er niet meer is, dat foto’s een waardevolle herinnering kunnen zijn.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s