Februari is in zicht. Hoog tijd dus om na te denken wat we dit jaar met Valentijn doen. Zelfs zij die de dag van de liefde overroepen en melig vinden, kunnen toch niets tegen een gezellig avondje quality time met het lief hebben?

1. Schrijf een handgeschreven brief

Zorg dat je voor je lief wakker bent en leg een handgeschreven brief (een post-it of een lange liefdesbrief, both will do the trick) op zijn nachtkastje. Lezen dat iemand je graag ziet nog voor je je bed uit bent, kan je toch niet anders dan leuk vinden?

2. Speel jullie eerste date na 

Meisjes onthouden alles (of toch veel) dus waarschijnlijk weet jij nog alle details van jullie eerste date. Gingen jullie op restaurant? Zorg dan dat je hetzelfde tafeltje en dezelfde gerechten boekt op Valentijn. Haal herinneringen op van jullie tijd samen. #succesverzekerd

3. Kook zijn favoriete maaltijd

Als jouw lief een foodie is, maak je hem waarschijnlijk nog het gelukkigst met een lekkere maaltijd. Zet op Valentijn geen alledaagse kost op tafel, maar zorg voor een überromantisch driegangendiner.

4. Maak je mooi voor hem 

Of je nu thuis eet, naar de film gaat of een fancy restaurant geboekt hebt: zorg ervoor dat je er oogverblindend uitziet op Valentijn. Trek een mooi kleedje aan en besteed extra aandacht aan je make-up. Wedden dat het complimentjes regent?

5. Geef hem persoonlijke vouchers cadeau 

Maak zelf gift vouchers die je lief gedurende 2014 mag gebruiken. Leuke voorbeelden van tegoedbonnen zijn: ontbijt op bed, bad met bubbels, uitgebreide massage, BOB zijn voor een avond, … Be creative!

6. Blijf een hele dag in bed

Kan je het je permitteren om een dagje vakantie te nemen? Maak dan de hele dag voor elkaar vrij. Must do’s: gsm uitzetten, een hele dag in pyjama rondhangen, veel comfort food in huis halen en een filmmarathon houden. #cosy

7. Boek een gezellige b&b

Op hotel slapen heeft altijd dat tikkeltje extra. Zoek een gezellige b&b in eigen land en maak er een toffe avond uit van.

 

Advertenties

7 gedachtes over “Tips voor Valentijn

  1. Leuke tips! Wij doen eigenlijk nooit zo veel aan Valentijn; ik heb er niet veel mee en mijn vriend vindt het onzin, maar ik vind het toch altijd wel heel leuk om die dag extra quality time met elkaar te hebben, dus we zullen ongetwijfeld een gezellig dag ervan maken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s