TextPicture20170625_1158Heb je altijd al willen weten wie je ‘ontvriend’ heeft op Facebook? Goed nieuws: de app Who Deleted Me zal je namelijk vertellen wie liever geen vrienden meer met je wil zijn sinds de laatste keer dat je op Facebook was.

Oké, de vraag is natuurlijk of je echt wil weten wie je verwijderd heeft op Facebook. Maar als je graag op de hoogte gehouden wordt van het feit dat je beste vriendin op de lagere school je ‘ontvriend heeft op een dinsdagmiddag, bestaat daar nu een app voor: Who Deleted Me. Helemaal gratis en recent nog geüpdatet.

Zo werkt het: als je je voor de eerste keer inlogt op de app, wordt je vriendenlijst bewaard. Who Deleted Me updatet die lijst automatisch en geeft je een seintje als er plots iemand op mysterieuze wijze uit je vriendenlijst verdwijnt omdat die persoon jou verwijderd heeft of omdat hij zijn account gedeactiveerd heeft. Om je toch niet helemaal droevig achter te laten, geeft de app ook een overzicht van je nieuwe vriendschappen.

Helaas kan de app je niet tonen welke vrienden je vroeger verlaten hebben; je krijgt alleen een overzicht van het moment waarop je de app geïnstalleerd hebt. Pluspunt: je kan ook bijhouden wie je zelf verwijderd hebt. Het is en blijft tweerichtingsverkeer. Burn, baby, burn!

Advertenties

7 gedachtes over “Zo zie je wie je heeft verwijderd op Facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s