The Vampire Diaries seizoen 2.

Ik heb van de week naar DVD ’s gekeken van The Vampire Diaries seizoen 2.  Wat leuk om terug te zien. En ook was het al een tijdje geleden het blijft toch spannend en romantisch vind ik.

Er Zitten der 5 Dvd’s in en op de laatste Dvd zit der ook nog Bonus materiaal. Dat natuurlijk ideaal is om meer over de serie te weten te komen.

Het verhaal

Katherine Pierce duikt weer op. Ze komt terug met een weerwolf, de oom van Tyler, Mason Lockwood, om de maansteen te bemachtigen. Daarmee kunnen ze immers de vloek van de zon en de maan opheffen. Die vloek weerhoudt de vampieren om in het daglicht te lopen en de weerwolven zichzelf te kunnen laten veranderen, wanneer ze maar willen. Katherine heeft dit plan helemaal uitgedacht om Elena uit te leveren aan Klaus, een Original (familie van de 1e vampiers aller tijden), omdat zij zelf een Petrova dubbelganger is en zij eigenlijk moest sterven om de vloek op te heffen. Om de vloek te verbreken is er namelijk een weerwolf (Tyler), een vampier (Caroline), een heks (Bonnie), de maansteen en de Petrova-dubbelganger (Elena) nodig. Daarom is Katherine op de vlucht en daar wil ze van af. Katherine en Elena zijn familie en daardoor lijken ze zo op elkaar. Toen Katherine nog een mensenleven had, heette ze Katerina Petrova en kreeg ze een kind. Haar baby mocht ze niet houden, omdat Katherine nog niet getrouwd was en het allemaal een geheim moest blijven. Er komt een ritueel waarbij niet de vloek van de zon en de maan wordt opgeheven, maar de vloek op Klaus. Klaus is namelijk een buitenechtelijk kind en heeft een weerwolf als vader. Er wordt bij het ritueel geen vloek opgeheven, maar een vloek ingezet. Klaus wordt via deze vloek een hybride, een vampier en een weerwolf tegelijk.

 

6 reacties op ‘The Vampire Diaries seizoen 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s