5 Tips voor je eigen yogastudio.

20160613083510

Heb jij een eigen studio, of wil je er een beginnen? Dan is het gratis te downloaden boek yogastudio marketing van Mathieu Van Steenberge vast iets voor jou. Een handboek vol tips bij het opstarten van je eigen studio of ter bevordering van de groei van een al bestaand bedrijf. Vijf belangrijke punten:

1.   Zorg dat je een goede marketingstrategie hebt. De puurheid van yoga lijkt niet samen te gaan met de zakelijke aspecten van een eigen studio, maar betrek juist de yoga – filosofie en je eigen persoonlijke waarden en normen hierin.

2. Wat is jouw Unique Selling Point? Authenticiteit is de sleutel: waar sta jij voor, wat zijn jouw kernwaarden en wat maakt jou en je yogastudio uniek?

3. Onderzoek je doelgroep en je collega’s. Schets een helder profiel van wie jouw leerlingen zijnen speel hierop in. Hetzelfde geldt voor je collega’s  weten wat er in de markt gebeurt, vergroot je kans op succes.

4. Stel jezelf een doel en wees daar SMART in. Kies een Specifieke, meetbare, aanvaardbare, realistische en tijdsgebonden doelstelling en blijf hierop focussen.

 5. Maak een brand van je yogastudio. Gebruik on – en offline marketingtools zoals: naam, logo, website, brochure, Facebook pagina, nieuwsbrief, visitekaartjes, informatie – avond, blog, gevelreclame, kortingsacties, sfeer van de studio.

 

 

2 reacties op ‘5 Tips voor je eigen yogastudio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s