N’ Boost voor je borsten.

20160729073540

Onze borsten evolueren. Ze verliezen stevigheid en volume, worden groter of kampen met de zwaartekracht. Heimwee naar je jeugdige vormen?

Wat vertelt jouw lingerielade? Voert sober en praktisch de boventoon, kies je voor prints of toch eerder voor romantisch en subtiel? Je voorkeuren zijn bij een eerste blik af te lezen en liggen in het verlengde van wat er in je kleerkast hangt. Doorgaans maakt de inhoud regelmatig een evolutie door. Misschien droeg je een paar jaar terug vooral zwart en mag het nu wat frivoler. Of omgekeerd. Die smaakwijziging wordt zonder meer aanvaard. Maar dat ook ons lichaam veranderingen ondergaat, dat ligt blijkbaar moeilijker…

 • Gezocht: zelfvertrouwen

Niet alleen het getal dat onze leeftijd aanduidt, confronteert ons met lichamelijke veranderingen. Ook het krijgen van kinderen, meer of minder sporten, schommelingen op de weegschaal, hormonale veranderingen en meer hebben effect. Toch blijven we halsstarrig vasthouden aan de gekende behamaat. Zonde, want een beha die je amper voelt zitten, een goede ondersteuning biedt en je borsten vormgeeft, boost je zelfvertrouwen.

 • Je Decolleté heroverd.

Net dat is het uitgangspunt van de elegante Magic Boostlijn van Triumph. Het trio vormgevende beha’s zorgt voor een gezond, stevig, ronder en voller ogend decolleté. Een prachtig decolleté dus, waarbij je jeugdige vormen worden heroverd en onzekerheden over je lichaam verdwijnen. Dat is voor een stuk te wijten aan het Magic Wire-systeem, waarbij de metalen beugels vervangen worden door een Flexibel ondersteuningssysteem. Daarnaast zorgt het verstevigende materiaal Nurel voor een soepele, gladde textuur en een perfecte pasvorm. Het belangrijkste effect? De Magic Boost-collectie bezorgt je opnieuw een jeugdig decolleté…

 • 3 x ‘N Boost voor de borsten

De minicollectie Magic Boost bestaat uit drie vormgevende modellen met een liftend effect:

1 Lift-up:

Een innovatieve balconette-cup  met een oplopende vulling die een natuurlijk liftend effect creëert en het zacht borstweefsel ronder doet ogen. Ideaal dus voor wie bovenaan wat volume verloren is.

– 2 Shape -up:

De gevormde cups met kanten details en zijdelingse verstevigingen creëren een rondere vorm. De hogere zijkanten en achterkant garanderen een prefecte pasvorm.

– 3  P ush-up:

Dit model zet het decolleté in de kijker dankzij het liftend effect, de rondere vormen en de diepe neklijn.

 

 

 

 

 

Advertenties

7 thoughts on “N’ Boost voor je borsten.

 1. Zo is er op elke leeftijd wel iets denk ik om er onzeker over te zijn, ik ben nog maar 23 en al wat jaartjes is het voor mij een stukje onzekerheid dat ze nooit hetzelfde zijn geweest, oftewel ongelijk, tja ook weinig aan te doen… en vooral lastig met het vinden van een juiste BH zoek maar eens een goed passende bij twee ongelijke haha,

  Liked by 1 persoon

 2. ik vind borsten op elke leeftijd wel aantrekkelijk. Dat ze wat doorhangen is voor veel mannen geen probleem hoor, ook al dénken veel vrouwen dat wel.
  Mooie lingerie is wel een opwindend stukje kledij… 😉

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s