4 Redenen waarom je naakt moet slapen.

 20170115095407

Door de koude temperaturen wikkelen we onszelf het liefst nog harder in ons dekentje, maar in je blootje slapen heeft toch een aantal verrassende voordelen. Laat je cosypyjama voor wat hij is en kruip puur natuur tussen de lakens.

1. Je slaapt beter

Wanneer je slaapt, zal je lichaamstemperatuur zakken. Door een warme pyjama of onesie te dragen wanneer je gaat slapen, vraag je aan je lichaam om harder te werken om te kunnen afkoelen. Gevolg? Je zal ’s nachts vaak wakker worden en slechter slapen. In je nakie slapen zorgt ervoor dat je lichaam normaal functioneert. Yay!

2. Het is goed voor je figuur

Je lichaamstemperatuur zakt als je gaat slapen waardoor je meer calorieën verbrandt. Laat die pyjama dus zeker uit. Een deken is namelijk voldoende om je lichaam warm te houden. Een goede nachtrust zorgt er ook voor dat je de volgende dag minder drang hebt om te gaan snoepen. Dubbel check!

3. Het beschermt je lichaam tegen infecties

Zonder kleren slapen is onhygiënisch? Think again! Wanneer je een onderbroek lang draagt, gaat de temperatuur in je lady business gevoelig stijgen. Deze extra warmte zorgt voor een stijging van het aantal bacteriën, wat op zijn beurt zorgt voor infecties. Het is dus aanbevolen om het down there regelmatig te laten ‘ventileren’ en overdag is dit nu eenmaal niet zo voor de hand liggend.

4. Het is ideaal voor koppels

Moeten we hier nog meer uitleg bij geven? Voor de non believers: uit een recent onderzoek is gebleken dat koppels die naakt slapen over het algemeen gelukkiger zijn. Het naakte gevoel maakt je bewuster van je partner en bevordert intimiteit. Niks tegen in te brengen, toch?

Advertenties

3 thoughts on “4 Redenen waarom je naakt moet slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s