De favoriete carnavalkostuums van kinderen.

20170216064156Wenst u te weten welke de favoriete kostuums zijn voor kinderen? Met een superheldenkostuum doe je alvast niets mis!

Wie houdt er niet van superhelden en droomt er niet van om net als zij over superkrachten te beschikken? Met superhelden lijkt alles zo eenvoudig, dus is het niet gemakkelijk om hen te weerstaan. Ze strijden tegen onrechtvaardigheid, maken het onmogelijke mogelijk, zijn er steeds op het goede moment wanneer we hen nodig hebben en hebben natuurlijk allemaal een superkracht of verborgen vaardigheid die hen zo uitzonderlijk maakt.

Kruip in de huid van je superheld

Om die reden willen kinderen en sommige volwassenen graag op deze tekenfilmfiguren lijken, al is het maar voor even. Carnaval is dus een ideaal moment zodat elk kind zichzelf kan “transformeren” en zo de superheld in zich naar boven kan brengen: de superheld die het beste bij hem of haar past en die de beste vaardigheden naar boven haalt!

Laten we dat plezier aan onze kinderen schenken door hen superhelden kostuums uit te kiezen voor hun verkleedfeestje. Verbaasd moeten we niet zijn wanneer we merken dat de kinderen de kostuums dagelijks willen aantrekken, en niet enkel voor het feestje! Omdat ze zichzelf met zulke kledij beter uitdrukken, is het aangeraden om hen gewoon hun gangetje te laten gaan. Na carnaval zullen ze hun superheldendosis gehad hebben voor het hele jaar!

Om succesvol te zijn is het niet noodzakelijk dat het kostuum er exact uitziet zoals dat van de gekozen superheld. Het is dus voldoende om de superheld in kwestie snel te kunnen herkennen. De juiste kleuren, het wapen (indien van toepassing) en het masker zijn hierbij dus cruciaal. Door wat na te denken vinden we makkelijk voorwerpen in het huishouden die ons hierbij kunnen helpen. Een oude sjaal kan dienst doen als cape en zwembrillen kunnen gebruikt worden als masker! Laten we niet vergeten dat carnaval de periode bij uitstek is om onze fantasie te laten spreken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s