Disney Prinsessen Tag

TextPicture20170717_0806Ik vond deze geweldige Tag bij Demi en vond hem zo geweldig dat ik hem zelf eens wou invullen. Ben je benieuwd naar mijn antwoorden kijk dan zeker verder.

1. Heb jij geheimen? (Jasmine)

Ik zelf heb wel soms geheimen… Maar denk dat iedereen dat heeft. Maar tja is geheimen hebben verkeerd, ik zou denken van helemaal niet. Ik zelf heb geen geheimen naar mijn man toe, die weet alles. En als je geen geheimen hebt voor je geliefde vind ik dat al super goed 🙂 voor een getrouwd stel.

2. Houd je ervan om buiten te zijn? (Rapunzel)

Ik ben iemand die graag weg ga, vooral naar zee of de natuur daar hou ik enorm van. Ik moet wel eerlijk zeggen het moet dan wel heerlijk weer zijn dan kan ik zeker niet thuis blijven. Soms  ben ik wel graag thuis.

3. Ben jij wel eens ergens voor weggelopen? (Sneeuwwitje)

In mijn jonge jaren ben ik nog nooit weg gelopen. Nu in mijn huwelijk ben ik al eens weg gelopen dat het me eventjes te veel was na een flinke ruzie. Ja ook wij hebben wel eens ruzie hihi.

4. Beleef jij graag avonturen? (Mulan)

O, ja ik beleef graag avonturen, vind ik altijd super spanend.

5. Heb je huisdieren? (Esmeralda)

Op dit moment heb ik geen huisdieren. We hebben wel der voor een raskat gehad, die jammer genoeg overleden is. Maar wie weet in de toekomst dat we weer een mooie raskat nemen.

6. Ben je een lui persoon of werk je heel hard? (Assepoester)

Soms kan ik wel eens lui zijn. Maar ik denk dat ik een persoon ben die kei hart werkt. Ik hou niet van slordige dingen rond mij. Moet steeds op geruimd zijn en dan heb ik ook nog eens mijn werk.

7. Hoeveel uur slaap jij per nacht? (Doornroosje)

Ik slaap zeker 7 a 8 u per nacht. Deze heb ik echt wel nodig anders ben ik gene mens.

8. Vind je jezelf dapper/moedig? (Pocahontas)

Pffff dat kan ik soms zijn maar, ja echt om te zeggen dapper.

9. Wat doe jij om je angsten te overwinnen? (Tiana)

Voor mij help muziek wel heel erg goed. Maar ik denk als je echt angst heb dat je dat eigenlijk nooit kan overwinnen.

10. Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen? (Belle)

Voor mij hoeven ze niet mooi te zijn, want het innerlijk telt meer dan het uiterlijk. Als je het mooiste van de persoon zie dan ben je al helemaal verkocht.

11. Wat is jouw grootste wens? (Ariël)

Mijn grootste wens is dat mijn zoontje een mooie toekomst te gemoed zal komen zonder zorgen of ziekte. Dat we gelukkig mogen wezen met alles wat we hebben.

12. Waar strijd jij graag voor? (Kida)

Voor vrede in de wereld en voor armoede, ik vind dat armoede een beetje te veel is in de wereld maar ook zeker in mijn land is dat wel.

13. Heb jij wel eens ergens spijt van? (Merida)

O, ja heb der al paar gehad, vooral de keuzes die ik gemaakt heb en der nadien spijt van heb. Lijk alles van babyspulletjes weg te geven aan toen een vriendin. Om nadien een mes in u rug te krijgen. En door mensen dat je denkt dat ze het goed met u voor hebben u ook nadien zo maar laten vallen als een baksteen. Daar heb ik spijt van om die ooit te leren kennen.

14. Heb je zusjes of broertjes? (Tiger Lily)

O, ja die heb ik gelukkig wel. Ik heb 3 Zussen en 3 Broer’s , ik kom namelijk uit een groot gezin 🙂

15. Ben jij voor gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen? (Vrouwe Marianne)

Voor mij is iedereen gelijk of je nu man of vrouw bent.

16. Wat is jouw superpower? (Eilonwy)

Creatief zijn, eenmaal ik der mee bezig ben kan ik der niet meer op houden.

17. Wie is jouw held? (Megara/Meg)

Mijn held is mijn man, ja inderdaad mijn man. Vooral omdat ik door hem van het leven kan genieten dat ik in mijn jonge jeugd niet heb gekend. Uit eindelijk ben ik open geboeid door mijn man.

18. Ben jij naïef? (Giselle)

Nee ik ben dat niet.

19. Vergelijk jij jezelf vaak met anderen? (Vanellope von Schweetz)

Soms wel eens maar denk dat iedereen dat wel eens gedaan heeft. Maar ja iedereen heeft wel zijn persoonlijkheid en die moet je nemen lijk dat het is.

Vind je deze Tag ook zo leuk als ik, dan mag je hem zeker over nemen.

15 gedachten over “Disney Prinsessen Tag

  1. Geweldige tag! En origineel ook! Ik bekijk eens of ik die kan inplannen de komende weken. (Niet voor meteen want heb nog zoveel onderwerpen die ik de komende weken wil brengen en wil me toch houden aan mijn vaste Posts op maandag, woensdag en vrijdag…) Indien het zover is laat ik je dit zeker weten en vermeld ik jou!
    Veel liefs
    Kris

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie