TextPicture20170709_0748Vlede week maandag was het al terug Liefde voor muziek hier in België. Er word der dan ook 7 bekende artiesten genomen, die dan elke week van één artiest zijn nummers word gecoverd en sta die artiest die avond in de kijk met zijn/haar nummer.Daaronder is het met Bart Peeters, Clouseau, Gers Pardoel, Isabelle A, Josje, Lady Linn, Natalia… De eerste die in de kijk word gezet is Natalia.

Natalia is bekend geworden door haar 2de  plaats in Idool in 2003. Ze bracht enkele weken na de finale haar debuutsingle Without You uit in Vlaanderen en won hiermee in de zomer van 2003 de TOTZ-trofee. Op het einde van 2005 bracht Natalia een cover van Sisters Are Doing It for Themselves uit samen met The Pointer Sisters. In januari 2006 vond dan in het Antwerpse Sportpaleis de concertenreeks Natalia meets The Pointer Sisters plaats. In 2006 deed Natalia ook mee aan het VTM-programma Sterren op de Dansvloer. Samen met haar danspartner Pascal Maassen werd ze tweede in de finale. In september 2010 werd Burning Star van Natalia en Anastacia uitgebracht, een duet naar aanleiding van de nieuwe Natalia Meets concerten in januari 2011. In het begin van 2011 startte de concertenreeks Natalia meets Anastacia in het Antwerps sportpaleis.

josje

Dit plaatje klopt helemaal! Josje koos ervoor om het nummer Glamorous van Natalia te coveren. En dat doet ze met stijl!

Natalia haar versie:

Bart

Bart kiest voor het uptempo nummer Risin’. Hij zet het volledig naar zijn hand en daar hoort natuurlijk zijn typische vrolijke folksound bij! Een klein feestje op Mallorca!

Natalia haar versie:

Isabelle A 

Isabelle A pakt het iets rustiger aan dan de anderen en maakt van het krachtige ‘I’ve Only Begun To Fight’ een zeemzoete versie waar je bij weg kan dromen. Geniet mee van haar engelenstem!

Natalia haar versie:

Lady Linn

Lady Linn kiest voor het recente en iets onbekendere ‘In My Blood’. Ze verbluft iedereen met haar powerstem!

Natalia haar versie:

Gers Pardoel

Gers nam het nummer ‘Boom’ van Natalia onder handen en toverde het om tot de vrolijke rapversie ‘Boeng’. Zet dit aanstekelijke deuntje op en je kan niet blijven stilzitten!

Natalia haar versie:

Clouseau

Koen en Kris Wauters sluiten het rijtje af met een cover van ‘I Want You back’. Ze maken van deze ballad het Nederlandstalige  ‘Ik Wil Je Terug’  en zorgen alvast voor de eerste traantjes van dit seizoen…

Natalia haar versie:

Natalia bracht dan een cover van Michael Jackson met ‘Who’s Loving You’

Michael Jacksom zijn versie:

Advertenties

3 gedachtes over “Liefde voor Muziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s