Op reis geweest naar Weddemeer.

DSC_0123

Goed drie weken geleden zijn ik en mijn gezinnetje op reis geweest in Weddemeer in Nederland. Vandaag ga ik der een beetje over praten met een filmpje der bij, want ik denk moest ik al mijn foto’s hier zo op zetten zo het een beetje te veel zijn. Daarmee heb ik dat samen gesteld in een filmpje…..

Doe zeker een duimpje om hoog ūüėČ

Vrijdag 07 April…

Zijn we heel vroeg in de nacht vertrokken richting Weddemeer in Nederland. We vertrokken altijd heel vroeg omdat we dan niet in de file zouden staan in Antwerpen. Ik moet zeggen de rit is heel goed verlopen… We zijn aan gekomen rond een uur of 8… Maar we mochten maar pas binnen om 15uur. We zijn dan eerst naar naar¬†winschoten gegaan en daar hebben we eerst ontbijt gegeten bij Bakker Bart.. Onder tussen hebben we ook paar winkels af gelopen en heb ik voor zoontje mooie kleren gekocht met het geld die hij van zijn meter heeft gekregen voor zijn passen. ¬†Onder tussen hebben we dan ook nog eerst boodschappen gedaan…En mochten we eindelijk binnen in ons huisje… Ik was best onder de indruk omdat er gewoon een instap douche en aparte wc had beneden en boven had je dan nog een badkamer met een lig bad… Die andere huisjes hebben dat zelf niet en is het beneden. Wouw… Ik was best verrast dat de inrichting zo prachtig was.. In de avond heb ik dan nog heerlijk eten gemaakt en hebben ik en manlief nog heerlijk geproost op ons vakantie.

Zaterdag 8 April

Zoontje was weer vroeg wakker en zat al op zijn¬†wii u te spelen. ¬†Om ons niet wakker te maken… Manlief heeft dan voor ons een heerlijk ontbijtje gemaakt met eitjes… Echt heerlijk. We zijn dan in de middag naar Vesting Bourtange geweest… Vind ik zo een mooi historie stadje op zich.. Ze hebben daar zo mooie huisjes en tuintjes.. Gewoon geweldig om daar door te lopen.. En ze hebben zo van die ongelooflijke mooie aparte winkeltjes… Waar je prachtige surverniertjes kan kopen.. ¬†We hebben ons dan nog heerlijke frietjes genomen en zoontje wou een ijsje… Wat hebben ze daar ongelooflijk lekker frietjes.. Heb dan nog van mijn manlief zo mooie theelicht houdertjes gekregen… En zoontje had nog zo een mooie sneeuw hond knuffel gekregen, als survernier van deze geweldige¬†historie stadje… Terug in het huisje, hebben dan nog eerst heerlijke Cake en Koffie gedronken en heeft mijn man zijn vislijnen uit gehooid… En heeft manlief heerlijk nog gekookt voor ons.

Zondag 9 April…

Hebben we eigenlijk niks gedaan, heb dan ook geen foto’s gemaakt….

Maandag 10. April…

Zoontje was weer super vroeg wakker en zat al tv te kijken.. En manlief heeft dan nog eerst zijn vislijn uit gehooid en heeft dan twee karpers gevangen… En fier dat hij dat hij was.. Onder tussen mij op gemaakt… We hebben dan heerlijk broodje kaas gegeten.. In de middag zijn we eens gaan wandelen in het Park zelf van Weddemeer.. Ik heb dan nog op mijn laptop naar een film van Belle en de Beest gekeken en zo mooi dat het was dat ik hem gewoon 2 keer heb bekeken.. Onder tussen heb ik voor mijn manlief en zoontje heerlijke Spaghetti gemaakt…

Dinsdag 11. April..

Deze dag zijn we naar Museum Nienoord geweest.. Het was wel een beetje zoeken waar het juist lag.. We hebben wel zo een half uurtje gewandeld en eindelijk zagen we het… Ik zelf vond het echt interessant.. Er waren super mooie koetsen die je kan bezichtigen en hebben zelf een Gids gehad die de rondleiding deden en ons uit legde over de koetsen.. Zelf de koetsen van de koningen…. Zo prachtig dat het was… We hebben ook een koets gezien waar je een kinderlijkje mee vervoerde.. Wel erg om dat te zien hoe dat der vroeger aan toe ging.. We hebben dan ook nog zo een huisje gezien (ik denk het badhuis) dat gans met schelpjes bewerkt was… Ik was zo geinterseerd in alles dat ik eigenlijk ook het geschiedenis van het geweldige herenhuis wou weten.. Hij heeft die ook rondgeleid en ons over de geschiedenis verteld… Wauw en wat mooie wand schilderijen, super gewoon gewoon.. Dan zijn we terug gaan wandelen en ik wou graag het kerkje zien waar die vrouw met haar twee mannen begraven lag.. Tja zoontje was al aan het zagen omdat hij nog zo ver moest wandelen… En een maal dat we aan het kerkje waren zagen we dat het jammer genoeg gesloten was en het theehuisje ook.. Dat was dus inderdaad een wandeling voor niks… Maar moet wel zeggen dat het gewoon prachtig natuur wandeling was..We zijn dan terug gewandeld naar de auto… Zoontje lief was dan blij dat hij terug in het huisje was en dat hij terug op zijn¬†wii u kon spelen.. En ik heb dan onder tussen avond gegeten gemaakt..

Woensdag 12. April…

Was maar net wakker en moet altijd een beetje bij komen… Mij eerst wat op gemaakt… En dan zijn we verroken naar Legio Museum voor zoontje die dat heel graag wou zien.. Super leuk om te zien hoe eigenlijk LEGO ontstaan is… Er waren echt super mooie tekenfilm over dat LEGO Ontstaan is.. ¬†We hebben daar dan nog ietsjes gedronken en gegeten.. We hebben dan eerst nog boodschappen gedaan en hebben dan ook nog eerst in de Action geweest, want ik moest nog grief hebben om mijn konijntje af te werken. Daarna zijn dan terug naar ons huisje gegaan en heeft manlief voor ons gekookt…

Donderdag 13. April…

Vandaag stond ik echt vroeg op, want ik wou mijn man verassen met een heerlijke ontbijtje op bed.. Zoontje maakt veel lawaai en ik was bang dat manlief wakker zou worden.. ¬†Hij was super blij verrast met zijn ontbijtje voor zijn verjaardag.. En hebben het alle drie heerlijk in bed op gegeten.. Daarna heb ik nog eerst mijn konijntje af gewerkt.. Daarna Zijn we naar een Pannenkoeken restaurant gereden, want manlief ging trakteren voor zijne verjaardag. Het was super heerlijke pannenkoeken met Appeltjes, deze was zo lekker. Als we dan terug in ons huisje waren heb ik eerst nog op mijn laptop gewerkt.. En der na zijn we nog voor de laatste keer gaan wandelen in het park Weddemeer zelf.. En hebben dan nog super mooie foto’s genomen.. ¬†We hebben dan nog samen heerlijk gekookt.. We hebben dan een fijne avond nog samen gehad en dan zijn we terug gaan slapen..

Vrijdag 14. April…

We zijn dan op gestaan en hebben dan eerst heerlijk ontbijtje gegeten en dan hebben we begingen in paken want om 10u moesten we uit het huisje. Alles, alles in de auto zat, heb ik eerst nog het huisje rond gekeken dat alles weg was.. En zijn we dan verroken voor paar uurtjes.. Eindelijk zijn we terug thuis.. En hebben we dan nog heerlijk gaan eten in de Mcdonnals en dat was gewoon heerlijk na zo een geweldige vakantie af te sluiten..

Advertenties

9 thoughts on “Op reis geweest naar Weddemeer.

  1. Pingback: The Happy List April. | Ontdekkingshome ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s