Liefde voor Muziek.

TextPicture20170709_0748Maandag was het al terug Liefde voor muziek hier in België. Er word der dan ook 7 bekende artiesten genomen, die dan elke week van één artiest zijn nummers word gecoverd en sta die artiest die avond in de kijk met zijn/haar nummer.Daaronder is het met Bart Peeters, Clouseau, Gers Pardoel, Isabelle A, Josje, Lady Linn, Natalia… De vijfde die in de kijk word gezet is Bart Peeters.

Bart August Maria Peeters (Mortsel, 30 november 1959) is een Vlaams zanger, drummer, gitarist, presentator en acteur. Peeters studeerde Germaanse filologie en theaterwetenschappen in Antwerpen Peeters’ eerste verschijning op de Vlaamse televisie was als kleuter, op de schoot van Tante Terry. Zijn echte televisiecarrière begon nadat hij door Nonkel Bob gevraagd werd als acteur in de serie Bart Banninks in 1972. Begin jaren 80 presenteerde Peeters onder andere de programma’s Villa Tempo, Elektron en Pop-Elektron op de toenmalige BRT.  Op de Vlaamse openbare omroep presenteerde Peeters programma’s als De Droomfabriek en De Grote Prijs Bart Peeters. Hij maakte een korte overstap naar het commerciële VTM, maar zijn programma’s De liegende doos en De vliegende doos kenden er weinig succes, NV Peeters echter wel. Toch vond hij al na enkele jaren zijn weg terug naar VRT. Vele programma’s volgden, waaronder Nonkel Pop, De leukste eeuw, Eurosong. Bij de Nederlandse publieke omroep presenteerde Peeters ook verschillende programma’s. Bij de AVRO presenteerde hij het muziekprogramma’s Toppop Yeah en Toppop-nonstop en het kinderprogramma De Droomshow.

Isabelle A

C’est magnifique! Isabelle A gaat de Franse toer op met ‘Dormir En Cuillère’

Bart zijn versie:

Josje

Zo straf! Josje zet een hippe versie neer van ‘Ontdooi me’

Bart zijn versie:

Natalia

Zo classy! Natalia zingt de sterren van de hemel met ‘Teardrops’

Bart zijn versie:

Lady Linn

Ongelooflijk schoon! Lady Linn brengt het breekbare ‘Raindrops On a Leaf’

Bart zijn versie:

Gers

Respect! Gers zet een sterke performance neer met ‘Hemel’

Bart zijn versie:

Clouseau

Clouseau verbaast weer met ‘Alles Voor Mij’!

Bart zijn versie:

Bart

Bart bracht dan een cover van Johnny Guitar met. Booty Ooty

Bart zijn versie:

Advertenties

2 thoughts on “Liefde voor Muziek.

  1. Ik kijk ook naar “liefde voor muziek”, fantastisch programma! Jouw blogpost is trouwens ook heel leuk. Fijn dat je even Bart zijn carrière schetst (wist ik trouwens niet allemaal). Voor mij was het liedje van Isabelle A het beste van de avond!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s