capture6-26-2017_80912_PMSommige meiden hebben het gewoon in zich… Die zijn écht super fotogeniek. Elke foto waar zij opstaan, staan ze gewoon perfect op! Hoe kan dat nou? Jammer genoeg is niet iedereen zo fotogeniek. Gelukkig hebben ik  wel een paar tips waardoor jij straks sowieso mooier op foto’s staat!
1. Met je gezicht naar het licht

Ga altijd met je gezicht richting het licht staan. Zo zie je er instant veel stralender uit!

2. Zoek uit wat jouw beste kant is

Is de rechter- of linkerkant van jouw gezicht mooier? Maak van beide kanten een foto om het goed te kunnen zien en onthoudt het dan, want dan kun je áltijd met je mooie kant op de foto!

3. Bestudeer foto’s waar je mooi opstaat

Pak er een paar profielfoto’s bij van Facebook. Waarschijnlijk vind je die foto’s mooi, anders zou je ze niet als profielfoto instellen… Waarom vind je deze foto’s per se mooi? Lach je erop of juist niet? Wat voor pose heb je? Probeer te leren van je oude foto’s!

4. The red carpet trick

Waarschijnlijk passen alle celebs dit trucje toe: Draai je lichaam naar de zijkant, hand op de heup, duw je ene schouder meer naar achter en kijk met je hoofd naar de camera. Je lijkt meteen een stuk slanker!

5. Goofy smile

Wil je niet té enthousiast lachen op een foto? (Lees: veel te breed, net een paard). Druk dan je tong tegen je voortanden aan als je lacht. Hierdoor lach je veel minder breed!

 6. Geen rode ogen

Heb je soms ook rode ogen op foto’s? Dat komt omdat je pupillen dan verwijd zijn. Kijk voordat de foto wordt gemaakt even in het licht en je pupillen zullen meteen een stuk kleiner worden! Kleine kans dat je dan nog met rode ogen op de foto staat.

7. Wegwezen met die onderkin

Heb je een onderkin en wil je écht niet dat deze op de foto komt? Druk dan je schouders naar beneden, maak je nek langer, steek je hoofd iets naar voren en je kin een klein beetje omhoog. Het voelt echt super weird aan, maar je gezicht lijkt veel slanker én geen onderkin te zien!

8. Hello cheekbones!

Als je wil dat je wat meer contouren in je gezicht hebt op de foto, draai je gezicht dan ietsje naar de zijkant. Maak je nek weer langer en druk je kin een beetje naar beneden. Zeg maar hallo tegen duidelijke jukbeenderen!

9. Selfietime met vriendinnen!

Als je een selfie maakt met je vriendinnen, zorg dan dat je allemaal op een lijn staat. Anders kom jij straks als reus naar voren en je vriendin als mini op de achtergrond. Probeer ook allemaal met jullie hoofd op dezelfde hoogte te komen. De langste van jullie zal dus even moeten squaten!

10. Smile! Smile! Smile!

Er gaat niets boven een spontane lach. Geloof me als ik zeggen dat een échte lach het altijd wint tegen een fake one. Probeer dus aan iets grappigs te denken of vraag aan je BFF of ze je aan het lachen wil maken. Dat gaat vast wel lukken… Ook tijdens een squad pic: gewoon heel veel lol maken!

Advertenties

11 gedachtes over “Met deze tips sta je straks veel mooier op de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s