TextPicture20170709_0339Vakantie is natuurlijk heerlijk, maar de inpakstress van tevoren kunnen we missen als kiespijn. Snapt dat en maakt ons leven graag iets makkelijker op dat vlak.

Een paar dagen voor vertrek raak je verloren in checklists van spullen die je echt niet mag vergeten voor op vakantie. En dus ren je een dag van tevoren nog gehaast naar de drogist, de apotheek, de kampeerwinkel, de supermarkt en de kiosk om de laatste dingen in te slaan. Het gevolg van al die last-minute handelingen? Inderdaad, dat je de helft alsnog vergeet. Dit zijn de 5 items die iedereen wel eens vergeet mee te nemen op vakantie (iets dat jou dit jaar níét meer zal gebeuren!).

1. Een mobiele oplader

Superhandig, die dingen, we zijn immers bijna allemaal hartstikke mobiel. Behalve als je ze niet meeneemt. Of van tevoren je spul vergeet op te laden.

2. Je tandenborstel

Je hebt pilletjes ingeslagen tegen de meest exotische aandoeningen, tijdschriften voor een heel jaar op voorraad en kilo’s aan kleurrijk snoep in huis gehaald om de kinderen zoet te houden, maar je tandenborstel, die ligt nog op het badkamerplankje thuis. Herkenbaar?

3. Oordoppen

En reken maar dat je die dingen mist als je iedere ochtend rond 5.00 uur gewekt wordt door een overenthousiaste vogel naast de tent. Of door het groepje 16-jarigen in de hotelkamer naast je, die er nét even een ander ritme op nahouden.

4. Anti-muggenspray

Heerlijk voor de tent of op het balkon relaxen met een kaarsje, een kaasje, een drankje en… muggen. Ze kunnen een romantische zomeravond behoorlijk vergallen – in het bijzonder als je de anti-muggenspray bent vergeten.

5. Zonnebril

Het is zo vanzelfsprekend dat je op vakantie je zonnebril meeneemt, dat het niet eens meer in je opkomt de bril in je tas te stoppen. En daar gaat het mis. Er zit ‘helaas’ niets anders op dan tax-free zonnebrillen shoppen. Ja, echt héél erg balen inderdaad. Staat deze een beetje leuk? Oe, die daar is ook mooi…

Advertenties

6 gedachtes over “Deze 5 items vergeet je altijd op vakantie (maar nu niet!)

  1. Oordoppen, goed idee! Ik vergat voorheen heel vaak mijn tandenborstel (die gebruik ik immers vaak nog voordat ik vertrek en dan vergeet ik ‘m in te pakken) maar nu heb ik een extra tandenborstel gekocht speciaal voor mijn toilettas haha! X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s