3x Sporten zonder grenzen…

TextPicture20170910_0348Vergeet dansen en turen, en ontmoet de sporten van nu die grenzen overstijgen – en ze vervolgens met elkaar mengen. Klaar om de uitdaging van deze hybride sporten aan te gaan? 

1.  Fit’ballet mengt flexibiliteit, kracht en elegantie.

Geen tutu’s of turnpark: fit’ballet neemt van klassieke dans enkel de nauwkeurigheid over en de techniek die gratie en behendigheid mengt. De oefeningen van deze sport helpen je om je lichaam boetseren en je houding te corrigeren. De voordelen van deze sport werden bovendien letterlijk aan den lijve ondervonden door dames met rugklachten.

2.  Indoor cycling-binnen fietsen.

Met zachte verlichting en luide muziek op de achtergrond verleg je je grenzen op een hometrainer – zonder de remmen te gebruiken. Verre van een klassieke cadio – workoud steunt deze bijzonder sport op een reeks oefeningen die je uitvoert zonder op een reeks oefeningen die je uitvoert zonder van je pedalen te komen. Wat je kunt verwachten: 45 minuten intense training inclusief buikspieren, halters en pumps, die effectief vet verbrandt en spieren verstevigt.

3.  Piloxing – mix tussen boksen en pilates.

Piloxing combineert het leuke van Pilates met het dynamische van boksen tot een explosieve sport… Uitgevoerd op stimulerende muziek! De mini-choreografieen verfijnen het silhouet en beloven extra flexibiliteit. Piloxing is erg intens, en behoort tot de trend van ‘cardio-fusion’ waarbij niemand bespaart op inspanning.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s