5x handige apps voor drukke mama’s en papa’s

TextPicture20170625_1158

Weinig tijd en de bijhorende stress zijn typische hedendaagse zorgen. Vooral bij drukbezette ouders. Maar wist je dat er handige apps bestaan die het gezinsleven heel wat makkelijker maken? 5 pasklare apps op maat van jouw gezin!

Lijstjes en inspiratie sla je op met evernote.

Lijstjes, lijstjes, lijstjes. Zoveel dingen waar we tegelijkertijd aan denken en nog eens zoveel die we willen bijhouden voor later. Gelukkig bestaat er handige app als Evernote, waar je alles makkelijk kunt opslaan en beheren. Een leuk kleedje gespot voor de winter? Sla het snel op in de app en bekijk het later. Nieuwe lessenroosters van de danslessen van je kinderen? Die hou je makkelijk samen bij. Op die manier kun je voor alles terugvallen op slechts één app.

Een gezinsagenda hou je bij met cozi Family organizer

Jij hebt dinsdag yoga en je jongste dochter moet woensdag naar de turnles, dat plan je snel in. Je tienerzoon bedenkt opeens dat hij nog wat nodig heeft uit de winkel, dat zet hij dan in een wip op jullie gezamenlijke boodschappenlijstje. De app Cozi Family Organizer geeft je de kans om samen met je gezin een agenda op te bouwen. Erg makkelijk, want zo is iedereen op de hoogte van de planning.

Wachtwoorden bundel je makkelijk met 1password

Hoe vaak zit je niet voor de computer en ben je vergeten welk wachtwoord je nu weer voor dat specifieke profiel aanmaakte? Of hoe vaak zitten je kinderen niet te zoeken en te zuchten terwijl ze zich proberen herinneren wat nu weer de inloggegevens voor Netflix zijn? In dit digitale tijdperk is het overzicht soms ver te zoeken. Daarom is de app 1Password een onmisbare oplossing. Je slaat alle wachtwoorden – beveiligd – op, zodat jij het overzicht kunt bewaren.

Klantenkaarten en punten paren doe je met Fidme

Nog snel de laatste boodschappen in je kar mikken, terwijl je kinderen al joelend om een koekje smeken. En dan komt de vraag, “Heeft u een klantenkaart?”. Natuurlijk kun je net dan die dekselse kaart niet terugvinden, dus laat je de punten maar aan je voorbijgaan. Niet met de app Fidme! Je opent de app, selecteert de winkel en hup, je punten staan geregistreerd. Nu is het enkel nog hopen dat je batterij het niet net dan begeeft…

Klusjes werk je af met Chorma For Chores

Klusjes verdelen en inplannen, kan erg leuk zijn met de app Chorma for Chores. In de app zitten wel 5000 klusjes die afgewerkt kunnen worden, en daar kun je zo ver in gaan als je zelf wilt. De hond uitlaten, de vuilniszak buitenplaatsen, … Degene die ze afwerkte, vinkt dan het klusje aan. Handig én interactief, want per klusje kun je punten verdienen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s