The Happy List September.

TextPicture20170703_0827

Het leek mij eens leuk om jullie eens te vertellen wat voor mij de leukste dingen zijn geweest in de maand September. Ben je benieuwd wat mij zo vrolijk maakte in deze maand kijk dan zeker verder.

  1. 01.09 Dat het terug school is.. Denk dat elke moeder wel zo over denkt.. Gewoon omdat ik dan geen opvang moet zoeken…
  2.  02.09 Vind ik zo een mooie tekst.. Zeg nu zelf daar word je toch blij van…
  3. 07.09 Naar de avond markt geweest en van mijn man een super mooie sjaal gekregen. En vooral van genieten hoe blij mijn zoontje is omdat hij eendjes mag vangen en daardoor een mooie pockoman heeft kunnen krijgen.. En natuurlijk word ik altijd blij van de heerlijke oliebollen..
  4.  08.09 Ik word steeds super gelukkig als ik eindelijk mijn decoratie kan veranderen. Omdat het al het gevoel is dat het herfst is heb ik die maar al gebruikt terug.
  5.  13.09 Fijn gevoel dat zoontje terug naar de Dansschool ga. Maar dan wel een andere dat dichter bij ons huis is.. Vind altijd leuk om te zien hoe hij het doe..
  6.  17.09 Naar een tuincenter geweest en super mooie planten gekocht voor op de vensterbank te zetten buiten.. Wat hou ik daar van.. En van mijn man nog een super mooie beeldje gekregen dat een moeder en een kind voor stele… Ik zij tegen mijn man, ik ben dat met ons zoontje 🙂 Ben der echt Happy der mee.. In de avond zijn we nog met zoontje een dorp verder naar de kermis geweest.
  7. 20.09 Een super gevoel als je ziet hoe dat je als moeder het beste voor je kind wil. Dat ik super trots mag zijn dat hij zijn dansen super goed doet en zijn zwemlessen ook.. Dat hij der toch iets uit leert en der na super blij is dat hij al zo ver sta.
  8. 23.09 Naar Zonnebeke & Diksmuide geweest.. En super fijne dag gehad samen met mijn man.. Echt een fijne dag als je van geschiedenis hou..
  9. 30.09 Een super blij gevoel dat ik vandaag eigenlijk eens kan luieren dat ik eens het huishouden niet moet doen. Dat ik zo een fijne man heb die alles al gedaan heeft.. Soms zeg ik hem te weinig dat hij voor alles bedankt is in de  week… 😉
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s