Favoriete serie..

TextPicture20171005_0923De loop der jaren zijn der steeds leuke serie’s op tv. Daarmee vond ik het reuze fijn om elke maand een van mijn favoriete serie te laten zien, die ik in de loop van mijn leven heb gezien..

Wie ken der Full House niet, is een serie die over een Familie ga. Het ga over de alleenstaande vader Danny Tanner en zijn 3 dochters. Die maar net zijn vrouw is verloren en alleen staande vader is geworden van 3-kinderen.  Zijn twee beste vrienden komen bij hem in wonen.. Om met de opvoeding van de kinderen te helpen.. Je ziet echt een hartverwarmende huishouden dat we allemaal kennen..

De tv-reeks was een absolute tophit tussen 1987 en 1995. Bob Saget speelt de rol van Danny Tanner, de liefhebbende vader van de meisjes. John Stamos is hun hippe rock&roll-oom Jesse. Dave Coulier is Joey, een komiek in spe die vooral thuis open doekjes scoort. De drie Tanner-zusjes, tot slot, worden vertolkt door Candace Cameron, Jodie Sweetin en Mary-Kate en Ashley Olsen, die samen de rol van de negen maanden oude publiekslieveling Michelle voor hun rekening nemen.

Advertenties

Een gedachte over “Favoriete serie..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s