5 ideale cadeautjes voor de gastvrouw

24726501_758880200985656_1947715281_n

Binnen kort is der weer de feestdagen van de partij.. Ben je ergens uitgenodigd en weet je echt niet wat je zou moeten kopen voor de gastvrouw, dan heb ik hier een paar cadeaus op een rijtje klaar staan voor je.

  • Met een doosje pralines of een fles rode wijn zit je altijd goed. Nog leuker: geef een bon voor een exclusieve wijntasting of een workshop pralines maken.
  • Met zelfgemaakte cadeautjes zit je altijd goed. Ze zijn persoonlijk en tonen dat je er bewust tijd hebt ingestopt. Wat denk je bijvoorbeeld van zelfversierde kopjes?
  • Cadeaumanden doen het altijd goed. Een cupcake-cadeaumand, een mand met Italiaanse specialiteiten of een mand met fairtrade producten – de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Een origineel kookboek is altijd leuk. Maak het extra persoonlijk door er een recept uit klaar te maken en dat mee in te pakken. Dat lukt natuurlijk gemakkelijker met kerstkoekjes dan met een quiche. Is het recept een volledig hoofdgerecht, pak dan de ‘droge’ ingrediënten zoals pasta of olijfolie in.
  • Probeer er achter te komen welk cadeautje de gastvrouw zal appreciëren. Is haar lievelingsvaas net stuk gevallen of zoekt ze al jaren naar een set speciale wijnglazen? Dan heb je je cadeau snel gevonden!
  • En voor de gastheer? Een cadeaumand met BBQ-benodigdheden, bijvoorbeeld. Of geef een ‘ervaring’ cadeau: een hamburgerworkshop, een een dagje mountainbiken, … Even nadenken wat je gastheer leuk vindt en je hebt zo een ‘ervaring’ gevonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s