The Happy List November..

TextPicture20170703_0827

Het leek mij eens leuk om jullie eens te vertellen wat voor mij de leukste dingen zijn geweest in de maand November. Ben je benieuwd wat mij zo vrolijk maakte in deze maand kijk dan zeker verder.

 1.  02.11 Voor de eerste keer in mijn Bullet Journal getekend en super te vrede van het resultaat.. helemaal al zin om December te tekenen :-).
 2.  11.11 Zien dat je zoontje gelukkig is dat Sint-Maarten is geweest.. En dat er super leuke popjes sta voor op zijn spel.. En mijn man heeft nog heerlijk gekookt voor mij.
 3. 16.11 Had ik van mijn man deze mooie bloemen gekregen.. Omdat als ik thuis zat met mijn knie hem elke dag zijn lunch make voor zijn werk en nog heerlijke kookte voor hem..
 4. 22.11 De kerstboom gezet… Wat hou ik van deze mooie gebeurtenissen als kerst..
 5. 26.11 Al goed de smaak te pakken in Bullet Journal al super mooie tekeningen gemaakt en een super mooie Quotes geschreven helemaal blij mee.
 6. 30.11 Was het buiten aan het sneeuwen.. Super mooie witte tapijt in mijn tuintje
Advertenties

6 gedachten over “The Happy List November..

 1. Aah wat ontzettend leuk, een lijstje zo. En ik ben ontzettend benieuwd naar je Bullet Journal! vind het altijd onwijs leuk op de pagina’s van anderen te kijken.. 😉 Xx

  Liked by 1 persoon

  • In het beging twijfelde ik ook heel erg, tot ik in de stad zo een leuke Bullet Journal zag liggen… Maar eenmaal thuis heeft hij toch een maandje op de kast gelegen omdat ik niet echt wist hoe ik aan zo iets moest begingen… Maar na spuurwerk op andere bloggers, vond ik het zo leuk… En ben ik dan aan de slag gegaan… Mijn Bullet journaal is eigenlijk een agenda en dagboek terelijk.. Ik hou van leuke herinneringen bij te houden.. Moest je het leuk vinden dan zal ik eens een artikel schrijven over mijn Bullet journaal in Januwarie… 😀

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s