Hier ben ik dan..

 

28741309_801904406683235_383810980_nNa veel na te denken en drukke dagen te hebe ben ik hier eindelijk nog eens terug..

Eerst en vooral voor iedereen een gelukkige Nieuwjaar toe gewenst… En dat al je wensen voor 2018 mogen uit komen… Maar vooral voor iedereen een goeie gezondheid toe gewenst..

Ik heb de laatste dagen nogal drukke gehad dat ik eigenlijk geen tijd had om nog iets neer te schrijven… Vooral de vakantie zijn we op reis geweest en het is helaas echt tegen gevallen.. Het was niet zo lijk ik het verwachte.. Mijn kerst avond was ook een ramp vooral het geval dat der ruzie was.. Dus zeg al genoeg dat het niet was lijk ik het elke jaar zoals een familie feest vind.. Ik heb wel van mijn lieve man een mooie geschenkjes gekregen die ik heel graag wou hebben.. Eenmaal thuis zijn we bij buren zo 5-huisjes verder geweest voor ons post op te hallen.. Daar hebben we tot een uur of 3 s nachts gezeten.. Echt een goeie gevoel bij dat we toch nog goeie vrienden der bij hebben deze jaar.. Ouderejaars avond is ook niet zo gegaan lijk ik zelf had verwacht.. We waren uit -genodigd bij mijn man zijn broer… Eenmaal thuis om 1u kwam ons buren vragen waar we bleven.. Daar hebben we dan nog tot een uur of 4 gebleven..

Dan beging januari kreeg ik het nieuws dat mijn klantje is overleden aan kanker… Ik moet zeggen dat ik der echt van aangedaan ben… Vooral als je zo 2-jaar voor gewerkt heb bouw je der eigenlijk een band mee.. Dan hoor ik ook dat op de zelfde dag nog een oudere klant van me ook overleden is in haar slaap.. Ik zelf ben naar de begraving geweest van mijn eerste klantje die overleden is aan kanker... Het was een super mooie dienst.. Haar dochter bedankte me nog voor die goeie zorg voor haar moeder.. Ik heb me zelf al belooft dat ik af en toe eens naar het graf van haar ga bezoeken want het was echt een dame met een gouden hart… Ze nam je lijk je was en had geen oordelen over iemand anders zo mooie was ze..

Ik heb al zitten nadenken in het verband hier mijn blog te eindigen.. Vooral er komt maar niks nieuws in mijn hooft en ik blijf op het zelfde staan… Het is net of ik de mensen niet met mijn blog bereikt..  Maar na goed denken ben ik tot het besluit gekomen dat ik gewoon verder blog gewoon omdat ik het super graag doe.. Ik denk dat ik zelf met iets van vernieuwing aan toe ge voeren.. Vooral heb ik de indruk dat de mensen meer van foto’s en filmpjes hou.. Ik blijf wel nog bij mijn film maand, The Happy List, en nog andere dingen die ik zelf wel geslaagd vind. Maar er komt der wel vernieuwing dat is dat ik zeker weet.. Dus hou vooral mijn blog in het oog, en wat vinden jullie der van…?

Advertenties

2 gedachten over “Hier ben ik dan..

  1. Jij vanzelfsprekend ook beste wensen! Ik kan me voorstellen dat het overlijden van klanten je goed kan raken, veel sterkte daar mee! Lijkt me heel zwaar. En ik vind ook dat je moet bloggen omdat je het leuk vindt! Ook al bereik je er amper mensen mee, als jij het leuk vindt, lekker blijven doen. Is ook een soort uitlaatklep hè! Xx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s