11 x samen sporten met je lief

32074028_834403346766674_5092630434689318912_n

Oké, toegegeven, er zijn dingen die sexyer zijn dan samen met je lief met een rode kop staan zweten. Maar een strak lichaam én qualitytime met je other half zijn twee vliegen in één klap, toch?

Ga joggen

 • Zoek in jullie buurt een leuk parkje of stippel een route uit waar je langs mooie plekjes komt. Sta een half uurtje vroeger op en geniet van de vroege ochtendzon. Jullie zullen al snel merken dat de frisse lucht een positief effect zal hebben op jullie (ochtend)humeur.

Ga fietsen

 • Haal in het weekend jullie fiets van onder het stof en ontdek samen nieuwe landschappen. Neem voor onderweg wat (gezonde) snacks mee en zoek een romantisch plekje voor een picknick.

Ga muurklimmen

 • Dit is voor de durvers onder ons. Ga binnen of buiten eens muurklimmen. Dit is een ideale sport om het vertrouwen in elkaar te versterken omdat je elkaars veiligheid moet garanderen. En het is de perfecte gelegenheid om eens naar het kontje van je lief te kijken zonder dat hij het doorheeft.

Ga badmintonnen

 • Het veld mag dan kleiner zijn dan een tennisveld, je zet wel tot drie keer meer stappen. Laat je competitieve kantje bovenkomen en verbrand lekker veel calorieën terwijl je plezier hebt

Ga dansen

 • Schrijf je in voor dansles samen met je lief. Dansen helpt niet alleen om jullie uithoudingsvermogen en houding te verbeteren het zal jullie gegarandeerd dichter naar elkaar toe brengt.

Doe aan yoga

 • Hiervoor zal je je lief misschien wat moeten overtuigen, maar eenmaal je dat gelukt is, kunnen jullie samen heerlijk ontspannen. Laat die negatieve energie jullie lichaam uitstromen. Nooit meer ruzie om de kleine dingen!

Ga zwemmen

 • Jezelf in je badpak hijsen als het koud is, is allesbehalve een makkelijke opgave. Maar eenmaal in het zwembad voelt het water altijd zalig! Raap jullie moed dus bijeen en ga een avond in de week zwemmen.

Ga boksen

 • Laat al jullie frustraties los op de mat. Boksen is extreem goed voor het uithoudingsvermogen en je spieren. Laat jullie dus eens goed gaan, maar wees lief voor elkaar als je terug thuiskomt.

Ga squashen

 • Het is niet de makkelijkste sport, maar met squash verbrand je tot wel 900 caloréen per uur. Laat je lief eens goed zweten en toon wat je kan met die bal. Een beetje competitiviteit heeft nog nooit iemand pijn gedaan.

Ga rolschaatsen

 • Keer terug naar jullie kindertijd en ga nog eens rolschaatsen! Het is best romantisch en je bouwt er uithoudingsvermogen mee op. Rol samen jullie strakke lichaam tegemoet. Vergeet jullie kniebeschermers niet!

Ga kanoën egenheid

 • Hier wacht je best nog even mee tot wat warmer is, maar als het weer het toelaat, vaar eens samen een rivier af. Het is de perfecte gelegenheid voor een intieme babbel terwijl jullie je armspieren laten werken. Het is ook een sport waarbij een goede samenwerking vereist is. Win-win dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s