Ik stelt je voor aan Ivon van mijnsuccesformule .

37686306_891664987707176_2326146071241162752_n

Ik stel je graag voor aan een Blogger die ik zelf al een tijdje volg.  Vandaag laat ik jullie kennis maken met deze geweldige meid door paar vragen die zij graag wou beantwoorden.

1. Stel je zelf eens voor?

Hoi hoi, ik ben Ivon. 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend, twee katten en een hond in het centrum van Den Bosch.

2. Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik werk op een accountantskantoor. Begin Juni heb ik mijn laatste mondeling gehaald en ben ik ein-de-lijk na 9 jaar studeren helemaal afgestudeerd als Register Accountant.

3. Wat is je blogadres? Waar blog je over?

Sinds een kleine jaartje blog ik op mijnsuccesformule Hier blog ik over de positieve dingen in het leven zoals, werk, lifestyle, beauty, Den Boshe en nog veel meer dingen die het leven tot een succes maken.

4. En welk publiek wil je er mee bereiken?

Mijn doelgroep zijn dek ik vrouwen tussen de 15-45, maar iedereen is welkom! Ook van de jongens krijg ik vaak hele leuke reacties, zo leuk haha! Mijn blog is eindelijk voor iedereen die van het leven een feestje wil maken.Via mijn blog wil ik graag door jullie geïnspireerd worden en hoop ik jullie te inspireren, om zo allemaal op onze eigen manier succesvol te worden!

5. Hoelang ben je al een blogger?

Mijn blog is “Live” gegaan op 1 september 2017. Nog niet zo heel lang dus.

6. Hoe ben je terecht gekomen in het blogger wereld? 

Ik liep al jaren met het idee rond dat ik graag een blog wilde. Ik heb altijd al erg van het schrijven gehouden en zocht naast mijn werk iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Het heeft even geduurd voordat ik de stap echt durfde te zetten en online ging. Maar wat ben ik blij mee!

7. Waar haal jij inspiratie uit voor je artikelen?

Ik schrijf artikelen vooral vanuit mijn gevoel. Als ik niet lekker in mijn vel zit op het werk schrijf ik een artikel met tips om hieruit te komen. Als ik voel dat ik weer wat gezonder moet eten, schrijf ik een artikel over Healthy tussendoortjes. De artikelen die ik schrijf passen dus echt bij hoe ik me voel op dit moment.

Daarnaast krijg ik veel ideeën tijdens de hond uit laten haha. Ik heb dan ook altijd mijn telefoon bij om ideeën die tijdens het wandelen omhoog komen meteen in mijn notities te zetten.

8. Hoeveel tijd besteed je aan het blogger? 

Als je kijkt hoe leuk ik het vind, besteed ik te weinig tijd er aan helaas. Het is lastig te combineren met full-time werken. Ik zou dan ook graag een dag minder in de week werken om meer tijd aan mijn  blog te kunnen besteden. Nu ben ik gemiddeld denk ik zo’n 4uur per week met blog bezig.

9.Op welke dagen plaats je? 

Ik post ieder weekend iets. Dit is meestal op zaterdagochtend, maar kan ook zondag einde van de dag zijn. Maar het is dus zeker de moeite om ieder weekend weer even een kijkje te komen nemen op mijn blog om mijn nieuwe post te zien.

10. Volg je zelf bloggers of helemaal niet en waarom?

Jazeker, ik volg er best veel. Zowel grote bekende bloggers, als onbekende. Het ligt eerlijk gezegd wel eraan hoeveel tijd ik vrij heb en volg niet dagelijks andere bloggers.

11. Wie is jouw favoriete blogger? Als je die hebt natuurlijk.

Mijn favoriete blogger is Beauty blogger Vera Camilla. Ze groeit na al die jaren dat ze blogt in mijn ogen nog steeds.

12. Zou je je blog nog veranderen of vind je hem perfect zoals hij is?

Ik vind mijn blog qua vormgeving nog steeds erg goed bij mijn stijl passen. Al zou ik wel nog een keer een logo willen laten maken voor mijn blog.

13. Op welke artikel ben je het meest trots? 

Op de vlog waarin ik mijn nieuwe keuken laat zien Keuken – Housetour Veel mensen wisten dat we aan het verbouwen waren, dus ik vond het super leuk om op deze manier aan iedereen het eindresultaat te kunnen laten zien.

Ook komt er binnenkort een samenwerking aan waar ik heel trots op ben, dus houdt zeker mijn blog in de gaten…

14. Hoeveel thema’s heeft je blog ongeveer gehad?

Ik gebruik nog steeds het zelfde thema als toen ik mijn blogpagina maakte. Het is het thema Mode van WordPress.

15. Waarom heb je uiteindelijk deze gekozen?

In dit thema zijn de titels en beginfoto van de blog lekker groot, waardoor ze er naar mijn mening echt goed uitspringen! Daarnaast vind ik het een stijlvol, overzichtelijk thema.

16. Wat vind je het leukste aan bloggen?

Dat je helemaal kan doen wat je zelf wilt! Waar, wanneer en waarover je maar wilt kun je vloggen en schrijven, geen onderwerp is te gek.

17. Wat vind je belangrijk eigenschappen die een blogger zou moeten hebben? 

Geduld en doorzettingsvermogen! Zeker als je een nieuwe blog start kost ieder artikel zoveel tijd, terwijl je er relatief weinig waardering voor terug krijgt. Je hebt vanaf het begin nu eenmaal niet veel lezers. Dit kan i  n het begin heel demotiverend werken, maar het is juist zonde om op te geven. Even doorzetten dus!

18. Wat vind je het allerleukste te doen ?

Het allerleukste vind ik om te zien als er nieuwe reacties onder mijn artikelen staan! Zo leuk om die te lezen !! Ik begin het maken van video’s ook steeds leuker te vinden en hier hoop ik de komende tijd nog veel in te leren.

19. Heb je ooit iets stoms meegemaakt door bloggen? 

Nou, iemand die ik ken heeft in een dronken bui wel eens tegen me gezegd dat mijn blog echt dom is en niemand erop zit te wachten. Dat was natuurlijk echt niet leuk om te horen en maakte me op dat moment best onzeker. Ik ben me echter gaan focussen op de leuke reacties die ik krijg, want die zijn veel belangrijker.

20. Wat zijn je plannen nog voor de toekomst met je blog?

Ik zou graag wat minder willen werken om meer tijd in mijn blog te kunnen steken. Meer samenwerkingen, vaker dan 1x per week posten, nog betere video’s kunnen maken… Ja, ik heb zeker grootse plannen met mijn blog!

21. Wat vind je partner er van dat je blogt?

Die vind het hartstikke leuk! Soms snapt hij het online wereldje niet helemaal, dus als ik hem eens vraag te helpen bij het maken van een goede foto krijg ik niet altijd het gewenste resultaat haha. Maar hij steunt me zeker in wat ik doe en gunt me al het succes met mijn blog.

22. Studeer of werk je? Zo ja, hoe combineer je dit met je eigen site?

Ik ben pas afgestudeerd, maar werk al een aantal jaar naast mijn studie. Hierdoor was en is het inderdaad lastig om genoeg tijd voor mijn blog te maken. Hierdoor leg ik de lat ook niet te hoog voor mezelf, door het bij 1 post per week te houden. Ik probeer me hier zo goed mogelijk aan te houden, maar soms komt er een week even niks online helaas. Zoals gezegd zou ik graag meer tijd voor mijn blog vrijmaken.

23. Op welke sociale kanaal ben je te vinden? 

Ik doe het meestal met Instagram, je kunt me volgen via @ivon1991. Zou ik heel leuk vinden! Daarnaast zijn mijn video’s ook te vinden op mijn YouTube kanaal; mijn Succesformule.

24. Welke tips heb je voor andere bloggers? 

Blijf vooral jezelf, anders is het echt lastig om vol te houden. Meet je niet vanaf het begin met de grote bekende bloggers. Ik zie ook heus wel dat mijn video’s nog lang niet zo professioneel zijn, maar dat kan ook niet van dag 1. Zolang je er zelf plezier in hebt en trots bent op het eindresultaat is het goed. Je zult merken dat je vanzelf steeds beter wordt.

25. Hoeveel bezoekers wil je over  een jaar? 

Ik zou over een jaar wel op de 1.000 bezoekers willen zitten! Dat is best ambitieus denk ik, maar zeker een doel om naartoe te werken.

26. Hoeveel volgers denk je dat je precies over één jaar hebt?

Ligt eraan op welke kanaal.. Op You Tube hoop ik op 100.. Op Instagram hoop ik 1.000

27. Heb je een Bullet Journal, en waar haal je inspiratie er voor? 

Nee ik heb geen Bulllet Journal, maar ik kan wel erg genieten om naar de creaties van andere mensen te kijken. Wel maak ik gebruik van mijn Purpuz Planner, een agenda die helpt om je doelen te breiken.

28. Ben je tevreden met je Bullet Journal, of vind je dat er toch een paar dingen kunnen veranderen? 

Zoals gezegd heb ik geen Bullet Journal, ik ben ook niet van plan er aan te gaan beginnen..

29. Wat ga je nog doen in je verdere leven? 

Hmmm,… ik hoop nog veel te gaan reizen, meer mindfull te leven n zoveel mogelijk van het leven te genieten!

Ik wil je super bedanken Ivon voor deze samen werken.. Ik vond je vragen super leuk om te lezen en ik wens je vooral dat je in je leven alles maar kan wensen wat je hart toe behoord… Geniet van het leven meid…!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s