Zó herken jij je beste vriendin…

38000379_899537543586587_1481258955383504896_nHier zijn 8 manieren waardoor jij kan weten of jullie wel echte beste vriendinnen zijn….

1. Ze is altijd eerlijk tegen jou

Andere vriendinnen verzwijgen misschien dingen voor jou omdat ze bang zijn dat ze je zullen kwetsen. Jouw beste vriendin weet echter dat ze altijd eerlijk tegen jou moet zijn, wat er ook gebeurt. De waarheid kan soms hard zijn, maar je hebt er niets aan als mensen alleen maar tegen je zeggen wat je wil horen. Daarvoor heb je je BFF!

2. Ze kent je door en door

Jouw beste vriendin kent al je geheimen en heel je persoonlijkheid. Soms heb je zelfs het gevoel dat ze je beter kent dan dat jij jezelf kent. Daarom is zij vaak ook degene die je de beste raad kan geven. Ze snapt je en houdt van je, van je goede en slechte kanten!

3. Ze kan je altijd laten lachen

Wanneer je echt verdrietig bent, is zij degene die je weer aan het lachen kan brengen. Ze doet er ook alles aan om weer een lach op je gezicht te toveren. Ze haalt haar stomste mopjes boven en trekt haar gekste bekken. Hoe slecht jij je ook voelt, zij weet wat ze moet doen.

4. Je hoeft niet de hele tijd te praten

Wanneer je met vriendinnen afspreekt, is het awkward als er stiltes vallen. Je hebt dan constant het gevoel dat je moet blijven praten. Wanneer je beste vriendin langskomt, is dat helemaal anders. Je kan perfect een hele film zwijgend naast elkaar zitten en daar is niets vreemds aan.

5. Je kan haar alles vertellen

Je hebt een probleem of een geheim dat je aan niemand kwijt kan, behalve aan haar. Zij is de enige waar je van weet dat ze je geheimen mee zal nemen in haar graf. Wat er ook gebeurt, ze zal ze nooit verklappen. En jij weet natuurlijk ook alles van haar!

6. Ze is er altijd 

Of het nu 6 uur ’s avonds of 3 uur ’s ochtends is: jij mag haar altijd bellen of sms’en. Het maakt niet uit hoe laat het is, ze zal voor je klaarstaan. Je kan bij haar terecht elke dag, elk uur van de week.

7. Jullie kunnen samen gek doen

Met iemand die je niet goed kent, is het moeilijk om gekke stoten uit te halen. Jouw beste vriendin kent je door en door, dus je hoeft je voor haar niet te schamen. Jullie kunnen samen gek doen zonder dat het raar voelt. Is er iets beters dan dat?

8. Ze vergeeft je

Als beste vriendinnen zullen jullie misschien af en toe eens ruziën en gemene dingen zeggen tegen elkaar. Achteraf zullen jullie elkaar wel altijd vergeven. Want uiteindelijk kan je toch niet zonder haar en zij niet zonder jou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s