Zoo Antwerpen.

 

20191105_195015_0000In de vakantie zijn er soms van die dagen dat mijn man aan het werken is. Dan is het meestal een moeder/zoon momentje. Wat houden wij er van om eventjes iets te doen zonder dat mijn man er is. Wil je weten wat we gedaan hebben in de zoo. Dan moet je verder gaan.

Mijn man heeft ons eerst afgezet aan het station. Want daar gingen we de trein richting Gent nemen. Na 15 minuten was de trein naar Gent er. In Gent zijn we dan eerst nog iets gaan drinken en hebben we chips gekocht. Want we hadden nog een lange rit naar Antwerpen voor de boeg. Mijn zoontje vind het steeds super geweldig op de trein. Eenmaal we er waren zijn we dan richting zoo gegaan. We zijn eerst naar de vlinders gaan kijken. Want deze vind ik zo mooi, Daarna zijn we naar de andere dieren gaan kijken. Ik vond het gewoon super leuk dat ik eens met mijn zoontje eens alleen kon zijn. We hebben daar gegeten in het vernieuwde restaurant. Dan hebben we nog super veel gewandeld tussen de dieren en ook de vogeltjes gevoederd. Wauw de pinguins vind ik ook zo super mooi. Deze kan ik echt niet weerstaan. En de olifanten en de giraffes zijn ook geweldig

Maar wat vind ik nu van de zoo? Ik vind de zoo aan de kleine kant. De dieren hebben bijna geen ruimte om zich uit te leven, vind ik zo zielig. Als je in antwerpen in de buurt woont is het geweldig en kan je een abonnement nemen. Maar als je verder woont van Antwerpen waardoor je twee treinen moet nemen vind ik het eerlijk gezecht aan de dure kant, vooral omdat het echt klein is en er niet echt veel dieren zitten. Maarja, ik weet ook dat je uiteindelijk de dieren sponsert om hun eten. Ik zou zeggen als je in de buurt bent is het echt wel een aanrader als je van dieren houdt. Het pluspunt is wel dat je mooie kleine dieren kan zien die nog niet zo lang zijn geboren.

6 gedachten over “Zoo Antwerpen.

 1. Het is mij ook opgevallen dat het een dure dierentuin is. Ik ben er al jaren niet meer geweest omdat het behalve ver weg ook niet zo verstandig is om 2 dierentuinen voorbij te rijden die goedkoper en dichterbij zijn. De sfeer in de dierentuin is wel altijd goed.

  Geliked door 2 people

 2. Leuk dat je dit met je zoontje hebt gedaan! Ik vind de zoo van Antwerpen ook tegenvallen. Zoals je zegt, weinig dieren en weinig ruimte. Daarom ga ik liever naar Planckendael. Pairi Daiza is ook een prachtig park, alleen wat ver rijden voor ons waardoor het er niet zo snel van komt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Naar Planckendael zijn we deze maand ook eens naar toe geweest, komt der ook nog een artikel der over op. Pairi Daiza is super mooie park, ook omwil dat ze steeds meer bij zetten voor de dieren en echt ruimte is. bedankt voor je reasie. xx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s