Het huis van Kina.

 

20191105_190616_0000Ik vind het steeds leuk om in de vakantie naar een museum te gaan. Vooral vind ik het leerzaam voor mijn zoontje. We zijn naar het Historisch museum van Het huis van Kina gegaan.  Lees en kijk vooral verder.

We zijn met de bus naar Gent gegaan . Om dan naar het Sint-Pietersplein te wandelen. Op het Sint-Pietersplein heb je een paar museums waar ik van weet. Ik wist het niet direct zijn en heb dan maar eventjes naar mijn zus gebeld en zij heeft dan uit gelegd waar het ongeveer was. Eenmaal ik het gevonden had hebben we een kaartje gekocht om het museum te bezichtigen. Buiten stonden 2 dino skeletten. En binnen was het ook super leuk, zeker voor de kinderen. We hebben eerst alles bekeken wat we graag wilden zien. We hebben dino’s en vlinders gezien en ook hoe een lichaam van een mens in elkaar zit, is echt boeiend. het gedeelte over de middeleeuwen was ook heel interessant. Er is zelf een gedeelte over de liefde. Dan had je ook nog een gedeelte van verschillende stenen tot diamanten. Ook hoe het aanvoelt als er een aarbevig is, heel realistische simulatie. Dan heb je ook een deel met supermooie vogels staan. En dan Gent in het klein. Echt een supermooi museum, als je van kunst en zo dingen houdt.

Erna zijn we nog iets gaan drinken in Bierhuis de brouwzaele , normaal gingen we daar iets eten, maar de keuken was helaas nog gesloten op dat moment. We zijn dan verder gegaan en hebben dan in Bavet spaghetti gegeten. Dat is een concept waar je enkel spaghetti kan verkrijgen maar dan op verschillenden manieren. En als afsluiter zijn we nog naar een film gaan kijken.

6 reacties op ‘Het huis van Kina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s