Naar Axel.

20191103_223506_0000Een paar weekjes geleden ben ik samen met mijn man naar Axel geweest. Ik zelf was erg benieuwd hoe het daar uit zag omdat we Axel telkens voorbij reden om naar Hulst te gaan.

We zijn eerst naar de watertoren geweest. Wauw, echt super mooi van binnen en vooral super hoog, daar heb je best geen hoogtevrees. In de watertoren is er een prachtige fototentoonstelling. Als je in de buurt bent moet je dat zeker eens doen, echt de moeite waard.

Dan zijn we doorgereden naar het centrum. Ik had ondertussen een hongertje gekregen en als we de auto parkeerden zag ik aan de overkant een plaatsje waar je kon eten. Het leukste was dat ze die kerk in een taverne Familie hebben omgebouwd. Echt super mooi om eens naar toe te gaan. En ze hebben er heerlijke hamburgers. Minpunt is dat je wel lang moest wachten, maar naar verluid kwam dat omdat het amper twee weekjes open is. Dan zijn we het centrum gaan verkennen en heb ik eens super leuke brooddoos in de vorm van een uil gekocht, die vond ik zo leuk. Dan heb ik nog twee leuke T-shirts gekocht voor mijn zoontje en als afsluiter zijn we nog naar de snoepwinkel gegaan om heerlijk snoep te kopen en vooral heerlijke pralines. Dan zijn we naar huis gereden.

2 gedachten over “Naar Axel.

  1. Wat genieten zeg, ziet er goed uit, hier ben ik nog nooit geweest! Op 8.8.2019 ben ik getrouwd en mijn man en ik gaan voor het eerst in zeven jaar een weekendje samen weg IN nederland haha, werd eens tijd. We hebben gekozen voor een hotel in Venlo!

    Geliked door 1 persoon

    1. O, super is dat. Ik zou zeggen vooral van genieten. Ik en mijn man doen dat ene keer in het jaar. Zo eens een weekendje weg zonder mijne zoontje dan. Want nu ist steeds ouder zijn en als we zo weekendje weg zijn is dat echt eens een momentje dat enkel wij zijn is echt genieten dan.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s