Zeven jaar Huwelijk, naar Gouda.

20191104_113943_0000

Op 17 Augustus waren we zeven jaar getrouwd. We zijn die dag naar Gouda geweest, ik wou daar altijd al eens heen gaan. Vooral omdat ik leuke foto’s op instagram van Lottelovesbeauty had gezien. En die stad spreekt me wel aan.

S’morgen zijn we vroeg vertrokken naar Gouda. Eenmaal aangekomen hebben we een parkeerplaats gezocht. Je kon er alleen maar met bankcontact betalen. Dan zijn we eerst Gouda gaan verkennen. We kwamen aan op marktplein en we hadden geluk dat het net marktdag was. Wat zag dat er daar gezellig uit. We zijn eerst iets gaan drinken in Restaurant Belvedère. En daarna zijn we de stad gaan verkennen. We hebben verschillende mooie plaatsjes gezien. In de middag zijn we nog heerlijk gaan eten in “La Place”. Daarna zijn we nog wat winkeltjes gaan verkennen en dan heb ik in Rituals nog een mooie geschenkdoos gekregen van mijn man. Met producten die ik heerlijk vind. Mijn man zelf heeft een balsem gekocht die hij gebruikt na het scheren. Daarna is mijn man nog naar de kapperszaak “Istanbul” geweest, hij wou een iets anders proberen dan dat hij gewoon is. En ook omdat het daar maar iets van een 12 euro was, en dat het in België al snel 22 euro is. Dus een pak goedkoper is het. Na een tijdje zijn we met veel spijt naar huis vertrokken omdat het hevig beginnen regenen was. Maar we hebben al besloten dat we zeker nog eens naar Gouda zullen gaan, want het is echt een supermooie stad waar we nog veel van moeten verkennen.

6 reacties op ‘Zeven jaar Huwelijk, naar Gouda.

  1. Gefeliciteerd met jullie 7jarige huwelijk! Leuk dat jullie naar Gouda zijn gegaan. Ik ben er nog nooit geweest, maar aan je foto’s te zien is het er prachtig! Leuke grachtjes en wat is die fiets met die bloemen mooi!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s