Ik stelt je voor aan Laura van Laura noella .

20191106_135851_0000

Ik stel je graag voor aan een Blogger die ik zelf al een tijdje volg.  Vandaag laat ik jullie kennis maken met deze geweldige meid door paar vragen die zij graag wou beantwoorden.

1. STEL JE ZELF EENS VOOR?

Hoi ik ben Laura, bijna 24jaar. Ik woon samen met mijn vriend, ons konijn Milo en onze kat Soka in een appartement in België! Kort omschreven ben ik een positief ingesteld persoon.Ik ben ook enthousiast, heel erg sociaal en rechtuit. Voor de rest ben ik een enorme dierenvriend die houd van gezelligheid en lachen. De herfst is mijn favoriete seizoen en ik vind het geweldig om te kunnen organiseren en decoreren.

2. WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Ik ben administratief coördinator van de catering en kantines bij een groot bedrijf in België.

3. WAT IS JE BLOGADRES? WAAR BLOG JE OVER?

Ik blog op Lauranoella.be. Eigenlijk is mijn blog heel uitgebreid en staat die ook heel dicht tegen mezelf en wat ik op dat moment meemaak in mijn leven. Ga ik bijvoorbeeld veel shoppen op dat moment, zullen er veel shoplogjes online komen. Geef ik een feestje thuis zal er iets organisatorisch, een receptje of een leuke party-DIY op mijn blog online komen. Mijn hoofdonderwerpen zijn Lifestyle – Recepten – reizen – DIY en ook af en toe wat Beauty artikelen.

4. EN WELK PUBLIEK WIL JE ER MEE BEREIKEN?

Eigenlijk ben ik er niet echt bezig met ‘een bepaalde doelgroep’ te bereiken. Ik denk dat ook dit weer wat meer uitgebreid gaat omdat ik over verschillende onderwerpen blog. Misschien dat ik vooral meiden van mijn eigen leeftijd (twintigers) bereik omdat zij hun in mijn artikelen het meeste kunnen terugvinden.

5. HOELANG BEN JE AL EEN BLOGGER?

Ongeveer al zo een 10jaar. Voor lauranoella.be heb ik nog enkele andere blogs gehad maar lauranoella is wel mijn eerste blog met een eigen domeinnaam.

6. HOE BEN JE TERECHT GEKOMEN IN HET BLOGGER WERELD?

Ik ben heel creatief en ik zocht al een tijdje naar een manier om dat ergens in kwijt te kunnen. Toen ik een blog aan het lezen was, ik denk dat het toen Beautygloss was van Mascha, dan was er ergens een lichtje dat aanging. Ik heb toen vrij snel mijn eigen blog gemaakt op blogspot.

7. WAAR HAAL JIJ INSPIRATIE UIT VOOR JE ARTIKELEN?

Uit alledaagse dingen. Als ik zelf ergens bijvoorbeeld een leuke hack vind voor in het huishouden, een nieuwe manier vind voor papieren te organiseren, een lekker en snel aperitiefhapje uitvind,… dan zal ik dit delen op mijn blog.

8. HOEVEEL TIJD BESTEED JE AAN HET BLOGGER?

De laatste tijd wat minder dan ik zou willen. Ik zit wel opnieuw met een heleboel ideeën dus ik ga het bloggen wel weer opnemen. Maar eigenlijk hangt het altijd wel een beetje van de periodes van het jaar af. In de herfst en winter heb ik op de een of andere manier altijd veel meer inspiratie dan in de zomer. En ik vind het belangrijk om artikelen de posten die ik zelf ook leuk vind en waar iets van inhoud inzit. Ik post niet enkel en alleen maar om “een artikel te publiceren”. Dan heb ik er zelf ook geen fun meer aan.

9.OP WELKE DAGEN PLAATS JE?

Ik heb geen vaste dagen om artikelen te plaatsen.

10. VOLG JE ZELF BLOGGERS OF HELEMAAL NIET EN WAAROM?

Absoluut ik volg zeker enkele bloggers. Zo vind ik dat bloggers Byaranka, Laurasbakery, Fablouise en nog vele andere altijd erg leuke artikels posten waar ik iets aan heb.

11. WIE IS JOUW FAVORIETE BLOGGER? ALS JE DIE HEBT NATUURLIJK.

Een echte favoriete blogger heb ik niet. Ik ben iets te “wispelturig” om een vaste favoriete blogger te hebben. Het hangt af van welk onderwerp ik zelf op dat moment heel erg interessant vind. Als ik in een echte kookfase zit zal dit bijvoorbeeld laurasbakery zijn. Maar die fase gaat dan weer over en dan wordt het weer iemand anders 😉

12. ZOU JE JE BLOG NOG VERANDEREN OF VIND JE HEM PERFECT ZOALS HIJ IS?

Op dit moment zou ik hem niet meer veranderen. Ik vind de naam goed, hij is uitgebreid genoeg zodat ik niet verveeld geraak en zelfs de lay-out vind ik goed omdat ik er zoveel richtingen mee uit kan.

13. OP WELKE ARTIKEL BEN JE HET MEEST TROTS?

Dit vind ik moeilijk, omdat ik niet vind dat er één artikel boven al de rest uitspringt. Ik post ook geen artikel als ik er niet trots op kan zijn, dus heb ik niet echt een favoriet.

14. HOEVEEL THEMA’S HEEFT JE BLOG ONGEVEER GEHAD?

Ik werk niet echt met een thema. Wel met verschillende categorieën waar ik artikels kan in onderverdelen. Zo vinden bezoekers ook sneller de artikels terug waar ze echt naar op zoek zijn.

15. WAAROM HEB JE UITEINDELIJK DEZE GEKOZEN?

Omdat ik over zo een uiteenlopende onderwerpen schrijf heeft mijn blog niet een bepaald thema.

16. WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN BLOGGEN?

De vrijheid die het met zich meebrengt. Ik beslis zelf over wat ik schrijf, wat ik wel of niet post en wanneer ik blog. Ik kan het ook gewoon van thuis uit. Dus als ik in mijn pyjama een artikeltje wil typen is er niemand dat mij hier op zal wijzen. Als er geen inspiratie is of het is gewoon erg druk in mijn persoonlijke leven dan hoeft het bloggen ook gewoon even niet. Voor mij voelt het niet als een verplichting, dat vind ik wel belangrijk. Natuurlijk zie ik ook mijn blog niet als een bron van inkomsten. Soms ga ik wel eens een leuke samenwerking aan maar daar blijft het dan ook bij.

17. WAT VIND JE BELANGRIJK EIGENSCHAPPEN DIE EEN BLOGGER ZOU MOETEN HEBBEN? 

Dat hangt natuurlijk af van de blog dat je hebt. Als je een blog hebt over koken is ‘goed kunnen koken’ toch misschien wel een fijne eigenschap haha. Vooral een leuke schrijfstijl en een eigen mening hebben vind ik wel belangrijk voor een blogger.

18. WAT VIND JE HET ALLERLEUKSTE TE DOEN ?

Fotograferen en daarna het bewerken van een artikel vind ik heel leuk om te doen. Ook om daarna op ‘publiceren’ te klikken en het artikel te overlopen is heel fijn. Ik krijg dan altijd een ‘trots’ gevoel omdat er weer een leuk artikeltje online staat op mijn blog.

19. HEB JE OOIT IETS STOMS MEEGEMAAKT DOOR BLOGGEN? 

Tot nu toe gelukkig nog niet.

20. WAT ZIJN JE PLANNEN NOG VOOR DE TOEKOMST MET JE BLOG?

Er meer tijd insteken en proberen meer contact te krijgen met mijn volgers.

21. WAT VIND JE PARTNER ER VAN DAT JE BLOGT?

Hij helpt me soms met bepaalde foto’s te maken zoals outfitfoto’s. Of als we op vakantie gaan weet hij dat er hiervan enkele foto’s zullen gepubliceerd worden. Als er foto’s van hem in staan laat ik mijn vriend wel altijd eerst het artikel even zien voordat ik op publiceren klik. Hij heeft hier nog nooit een probleem van gemaakt en vind het prima dat dit mijn hobby is.

22. STUDEER OF WERK JE? ZO JA, HOE COMBINEER JE DIT MET JE EIGEN SITE?

Ik werk fulltime en probeer te bloggen in mijn vrije tijd. Dit is dan vooral in het weekend omdat ik in de ‘werkweek’ te veel in de flow van het werken-huishouden zit.

23. OP WELKE SOCIALE KANAAL BEN JE TE VINDEN? 

Je vind me op instagram en facebook. Ik heb een facebookpagina voor mijn blog en de instagram van mijn blog is ook gewoon mijn persoonlijke instagram.

24. WELKE TIPS HEB JE VOOR ANDERE BLOGGERS?

Heb plezier in het bloggen en blijf vooral heel dicht tegen jezelf.

25. HOEVEEL BEZOEKERS WIL JE OVER  EEN JAAR? 

Ik wil vooral bezoekers die echt wat uit mijn artikels halen en het leuk vinden om een bezoekje aan mijn blog te brengen. Hoeveel er dat precies zijn, maakt me niet zo veel uit.

26. HOEVEEL VOLGERS DENK JE DAT JE PRECIES OVER ÉÉN JAAR HEBT?

Zie antwoord hierboven 😉

27. HEB JE EEN BULLET JOURNAL, EN WAAR HAAL JE INSPIRATIE ER VOOR?

Ik heb geen bullet journal, maar wel een hele grote agenda waar ik ook veel in teken, plan en opplak.

28. BEN JE TEVREDEN MET JE BULLET JOURNAL, OF VIND JE DAT ER TOCH EEN PAAR DINGEN KUNNEN VERANDEREN? 

Niet van toepassing.

29. WAT GA JE NOG DOEN IN JE VERDERE LEVEN?

Ik denk dat het volgende puntje op de agenda een huis kopen is met mijn vriend. 😊 Daarna…dat zien we dan wel weer.

Laura ik wil je super bedanken voor de samenwerking. Ik hoop dat je ondertussen al een huisje hebt gekocht samen met je vriend. En dat al je wensen mogen uit komen.

2 reacties op ‘Ik stelt je voor aan Laura van Laura noella .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s