“is het al bijna kerst”-tag

20191207_225813_0000

Ik vond het nog eens super leuk om deze kerst-Tag in te vullen. In 2015 heb ik deze Tag al eens ingevuld en ik vond deze super leuk om te doen. Vooral omdat ik zo verzot ben van deze geweldige maand. Ook omdat het dan het einde is van een jaar met ups en down en vooral omdat mijn zoontje in deze Maand is geboren. Ik zelf kijk der steeds naar uit.

Hoelang tot dat het kerst is?

  • Nog 16 dagen tot dat het die wonder mooie kerstdag is.

Op een schaal van 1t/m10, hoe erg kijk jij uit naar kerst? 

  • Voor mij is dat een 10tje , ik kijk echt uit naar de kerst. Voor mij is dat een dag dat het vooral om het gezelligheid draait. Maar ook een klein beetje een traditie is.

Wanneer zet jij de Kerstboom op?

  • Van de jaar zetten we geen Kerstboom. We hebben der voor gekozen om gewoon Decoratie neer te zetten. Ook omdat mijn man met renoveren bezig is en dan sta de kerstboom een klein beetje in de weg.  quickgrid_2019127152120850

Hoe ziet jouw ideale boom eruit? 

  • Een mooie groene Denneboom met daar in super mooie lichtjes. En dan mooie gouden bolletjes met licht oud roze en daar in nog mooie ballerina’s en elfjes. Ik zelf hou niet zo van die slingers.

Wat is je favoriete kerstliedje? 

  • kerstliedjes zijn altijd fijn om te horen. Elk jaar komen der weer nieuwe bij. Wat vind ik het steeds weer leuk om nieuwe te horen. Ik zelf heb der drie kerstliedjes die ik super vind. Maar als ik dan toch maar een mag kizen dan is het deze wel.

Wat vind jij echt niet kunen met Kerst? 

  • ik vind het echt niet kunnen dat sommige kunstbomen in het blauw of rozen zijn. Ik vind dat je echt een groene boom moet hebben. En ook dat je huisje heerlijk versierd, maar dat het mooi is maar dan ook niet te veel.

Naar welke kerstgerecht kijk jij het meet uit?

  • Ik hou vooral van het voorgerecht. Bij ons is het eerlijk gezegd elk jaar ietjes anders dat we klaar maken. Maar het voorgerecht is meestal vis, en deze vind ik super heerlijk. Het dessert is dan ook steeds het meeste lekkerste.

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?

  • Ik ga elk jaar voor een mooie jurk. Deze jaar heb ik dan ook gekozen voor een zwart jurk met aan de borstkas een geborduurde bloemetjes der op. En daar op een jasje. Ik ben der al super blij mee, de foto’s volgen nog na kerstdag.

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?

  • Hope nog het zelfde traditie die we nu steeds hebben. Maar dan hopelijk met mijn zoon en zijn toekomstige geliefde. Eventueel kleinkinderen, dat het gewoon een heerlijke gezellige feest mag zijn.

 En tot slot: wat geeft jou nou echt het kerstgevoel? Heb je een Traditie?

  • kerstgevoel heb ik direct als ik die geweldige kerstverlichting zie op straat in huizen. En dat je kerstmuziek hoort overal, dat je spontaan zit mee te zingen. Die heerlijke kerstmarkten, echt zalig gewoon. Heerlijke traditie hebben we, heerlijk tafelen en der na de cadeautjes openen en dan met het gezinnetje in onze gelijke pyjama’s in bed naar die kersttekenfilm zien van The Polar Epress echt zalig tekenfilm.

3 reacties op ‘“is het al bijna kerst”-tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s