Valentijn films..

20200210_151510_0000

Valentijns avond is dé ideale avond om een heerlijke romantici films te bekijken.. Neemt der vooral een dekentje bij. En geniet van de mooie films..

1. Love, Rosie

  • Hét ideale liefdesverhaal van een beste vriend en vriendin die uit elkaar groeien, maar elkaar niet kunnen vergeten. Sam Claflin? Voor hem alleen al zouden wij’Love, Rosie‘ met liefde nog eens bekijken.

2. I Still Believe

  • De rockster Jeremy Camp leidt een christelijk leven samen met zijn vrouw Melissa. Wanneer zij niet veel later komt te overlijden moet hij een zwaar verdriet verwerken dat hij meeneemt in zijn eerste liedjes. In zijn rouw verliest hij evenwel nooit de hoop in zijn geloof. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

3. SEE YOU SOON

  • Een voetbalspeler uit de Verenigde Staten krijgt in de aanloop naar het WK een blessure die zijn carrière dreigt te beëindigen. Tijdens zijn revalidatie ontmoet hij een Russische alleenstaande moeder. Hij wordt verliefd op haar en de twee krijgen een relatie.

4. Me Before You

  • William Traynor (Sam Claflin) was een levensgenieter totdat hij als gevolg van een verkeersongeluk verlamd raakte. Zijn wens is om zijn leven te beëindigen. Een jonge laag opgeleide vrouw afkomstig uit een arbeidersgezin, Louisa Clark (Emilia Clarke), wordt in dienst genomen om hem te verzorgen. Tussen hen ontstaat een bijzondere band.

5. Love Is In The Air

  • Op een vlucht van New York naar Parijs, waar ze gaat trouwen, bevindt de mooie Julia (gespeeld door Ludivine Sagnier) zich naast Antoine (Nicolas Bedos), een charmante hedonist waar ze drie jaar geleden verliefd op werd. Terwijl Julia zeven uur lang contact probeert te vermijden en Antoine manieren bedenkt om haar terug te winnen, reizen we op tijd om de fasen van hun liefdesaffaire opnieuw te bezoeken, van de eerste ontmoeting tot het uit elkaar gaan – zoveel extravagant romantische en heerlijk bijtende scènes die dit de meest meeslepende maken reis van hun leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s