Mijn Franse Bulddog.

We hebben reeds Maart een Franse Bulldog in mijn gezinnetje. Meschien heb je al gelezen dat ik die gekregen heb voor mijne verjaardag van mijn lieve Man. Zo niet neem dan zeker eens een kijkje, dan ben je zeker mee šŸ˜‰

 • Eerst en vooral, nee ik heb geen hond genomen omdat het in eens corona was. En dat we veel vrije tijd hebben.
 • Ik moet zeggen dat het wel aan ene kant mooi meegenomen is, dat ik meer dagen thuis was om met zo een kleine hondje te trainen.
 • Wat is het een schatje om te hebben, hij is zo lief en ik moet zeggen dat hij een eigen willetje heeft.
 • In beging als we hem hadden dan was het soms dat we wouden wandelen. Maar bink had daar een andere gedacht van. Hij ging eventjes mee en dat ging hij gaan liggen en kan je aan de lijn trekken zo veel dat je wou, hij ging gewoon niet mee. Toen droeg ik hem gewoon in de natuur in en dan als we terug keerde naar huis dan ging dat vlotter. Dan ging hij in eens rap mee.
 • Na een tijdje mee ouder te worden, ga hij heel goed mee en loopt hij mooi naast ons in de velde zonder aan de lijn te zitten.
 • Ik moet zeggen dat Bink hem echt niet laat doen, hij blaft soms en tja soms bijt hij in mijn voeten.
 • Van ons krijg hij de voeding die hij moet hebben en soms maak ik dan zo waterijsjes voor hem. Die hij super lekker vind.
 • Ondertussen zijn we hem aan het aan leren om met de auto mee te rijden, maar we hebben al gehad dat hij ongemakkelijk was in de auto. Vooral omdat we hem altijd zouden mee nemen als we op reis gaan.
 • Ik moet zeggen ik kan niet meer zonder hem, hij is echt een deel van mijn gezinnetje nu geworden.

Heb jullie ook een hond, en welke ras is het..

12 reacties op ā€˜Mijn Franse Bulddog.ā€™

 1. Wij hebben Trixie. We kochten haar via marktplaats toen ze een jaar of 7 was. We kozen bewust voor een klein hondje, omdat we geen ervaring hadden met honden. En onze Trixie is een schatje. Als ze niet luistert, kunnen we haar bovendien gewoon oppakken. Ze is half Shitsu en half nog wat.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat super leuk, vooral omdat je haar toch een warmnestje hebt gegeven. Hier ook bewust gekozen voor een kleine. Maar dan ook dat hij kindvriendelijk is. Zou der niet meer zonder kunnen.

   Like

 2. hattig Franse Bulldog heb je in huis gekregen. Zeker mooie hond om te zien. Filmpje is zeker leuk om te kijken hoe erg speels is. Ik heb geen hond. Ik heb een konijn Amber. Wij hebben al zeker 30 jaar konijnen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk hĆØ, een hond šŸ™‚ Ik heb zeler een hond, je hebt hem al gezien. Een echte Jack Russell. Ik/ wij hebben altijd honden gehad al is het wel zo dat de Jack echt mijn hond is. Ik zou dus ook niet meer zonder hem kunnen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s