Wat wil je zijn, iemand zijn geliefde of zijn grootste geheim…!

Heb je dat ook wel eens, als je een song hoort dat je ineens moet denken aan die persoon. En dat die song wel goed bij die momenten past, ook al is het in het verleden.

Deze song past echt goed bij het gene dat ik heb mee gemaakt, voor ik mijn man heb leren kennen.

Hier in de song weet ze dat hij met iemand is. Maar ik ga jullie meenemen in mijn verleden.

 • Ik zat nog op school, en ik moest iedere keer na school de bus nemen richting naar huis. Soms was dat wel eens dat ik afstapte aan de korenmarkt in Gent. Altijd zat der op mijn bus vrienden van mijn klas maar ook mijn hartsvriendin. Waar zij dan telkens keer daar afstapte om daar dan een tram te nemen.
 • Op een dag lijk anders zit ik op de bus naar de korenmarkt op. Daar sta altijd een agent om te controleren dat auto’s niet in de stad gedeelte komt. Ik had die agent al dikkels zien staan. Ik zij toen tegen mijn hartsvriendin dat ik die wel echt aantrekkelijk vond.
 • Mijn hartsvriendin nam dat dus letterlijk serieus e. Ze stapte dus af en ik zag dat ze richting hem ging. Onder tussen vertrok mijn bus dan. Ik zag niet meer wat ze aan het doen was.
 • In de avond kreeg ik in eens een berichtje, van die agent. Ik vroeg wie hij was en hoe hij aan mijne nummer kwam. Blijkbaar had mijn hartsvriendin aan hem geven.
 • We hadden dan de woensdag der op afgesproken. Hij kwam me in mijn straat hallen. En zijn dan naar een park gereden, daar hebben we dan gewandeld en in zijn auto nog wat zitten praten. Der na heb ik een bus naar huis genomen.
 • Der na hebben we dan blijven berichten zenden naar elkaar en we belde af en toe.
 • Tja daar was de verliefdheid bij me. We hebben paar keer elkaar gezien.
 • En toe op eens tja, is het dan begongen. Om te duur gingen we enkel op hotel om seks te hebben. Twas mijn eerste jonge dat ik mee naar bed ben geweest.
 • Op eens kwam hij me hallen en stond der een zitje in zijn auto. Ik vroeg aan hem van heb je een kind of zo. O nee hoor dat is van mijn zus haar dochter.
 • En na een jaar verstond ik me der steeds niet aan dat zijn gsm altijd uit lag en dat hij niet berichten zenden. Nee Twas alleen alst hem uit kwam. Als ik hem dan hoorde was hij zo gezecht op reis geweest of lag hij zo gezecht in het ziekenhuis. Mijn zus zij om te duur dat alles niet klopt aan die gast. Ik zij altijd van dat der niks was en dat hij aan het werken was.
 • Was ik dan zo naïef, dat ik me dat steeds niet af vroeg en dat ik dat steeds doen.
 • Na een tijd begong hij aan mij nummers te vragen van vriendinnen. Dat vond ik ook al zo raar dat hij dat vroeg.
 • En daar was de waarheid dan. Meneer was getrouwd en had een kind. Ik voelde me zo kwaad en vies. Vooral omdat ik zo naïef was die steeds zijn leugens geloofde.
 • Ik heb direct gezecht dat hij niet meer welkom was. En dat hij me rust moest laten voor goed.
 • Paar jaar geleden heb ik hem nog eens gehoort en blijkbaar is hij nog steeds het zelfde. Ik zij dat ik super gelukkig ben en dat ik mijn ware man tegen gekomen ben en dat ik zeker weet dat mijn man nooit zal bedriegen.
 • Maar Tja toch moest hij dat ene woord nog gebruiken, dat ik altijd zijn spicaaltje ben en dat ik altijd van hem zal zijn.
 • En ik dacht bij me zelf, dat zou je wel willen maar je zal nooit de mijne zijn.
 • Door dat mee te maken ben ik wel veel verstandig geworden. Maar ik ben super gelukkig getrouwd met mijn geweldige man.

9 reacties op ‘Wat wil je zijn, iemand zijn geliefde of zijn grootste geheim…!

 1. Je rolt er soms zomaar in en eer er een belletje gaat rinkelen dat er iets niet klopt ben je zo een jaar verder. Gelukkig ben je afgehaakt, ik ken wel iemand die uit zo’n relatie uiteindelijk twee kinderen kinderen kreeg en tóch altijd die vrouw bleef die genoegen nam met de kruimeltjes, heel treurig .

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja, dat soort dingen gebeuren wel. Ik heb het wel vaker gehoord maar ook gezien toen ik nog als deurman werkte bij een nachtclub. Je wilt niet weten hoeveel mensen er schuin varen, maar het zijn er echt enorm veel. Ik heb bergen liedjes die me aan mensen doen denken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik had nooit gedacht dat zelf een agent zo was. En vroeg me steeds af hoe erg dat wel moest zijn voor zijn vrouw. Gelukkig is dat nu allemaal verleden tijd en ben ik super gelukkig met mijn geweld gezin.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s