Zomeravontuur. #1

Ik heb al een weekje vakantie, en we hebben al leuke uitstapjes gemaakt. Ik neem jullie dan ook weeral mee in mijn zomeravontuur.

Door dat mijn film te lang is heb ik het in meerdere films van moeten maken. Daarmee neem ik jullie nu mee naar drie dagen. Het beeld is niet lijk dat het moet zijn, baal ik erg van. Maar toch veel kijk plezier in mijn leven ☺..

 • De Vrijdag 10 Juli ben ik nog eerst in de morgen gaan werken. In de middag was het beging van mijn verlof. Ik en mijn man zijn dan eerst nog over de rens gereden om boodschappen te doen bij de jumbo. Der na zijn we in de avond met Bink (de hond) gaan wandelen. Wat vind hij het steeds fijn om los te lopen. Als ik alleen met Bink ga wandelen is hij meestal aan de lijn, ik kan hem moeilijk paken nadien. Vandaag kwam het paard niet naar ons toe, hij had blijkbaar te veel honger.
 • De Zaterdag 11 Juli, hebben we eerst Dario (mijn zoon) af gezet bij een vriendje van hem. Toen zagen we al in de verte dat der een brand was, maar we wisten niet echt waar die was. Ik zij tegen mijn man dat ik denk dat het wel in het centrum was. Ik had inderdaad gelijk, het was de Oude schutterstoren die in brand was. Veel mensen gingen naar die brand gaan kijken, vond ik persoonlijk niet echt verstandig. Vooral omdat nog steeds carona tijd is. We hebben ons ergens geparkeerd en zijn dan eventjes te voet gegaan. We wisten niet echt dat vriendje wonen, vooral omdat het de eerste keer was dat Dario daar ging gaan spelen. Op de hoek van de staart zagen we een agente staan. We vroeg het aan haar en het was blijkbaar maar 2 huisjes verder. De papa van dat vriendje is kapper, en was een andere dame dat opendeed die daar werkte. Dario mocht dan door gaan naar de leef ruimte. Ik en mijn man zijn dan verder gegaan, en ik moet zeggen der was echt veel rook in de straat.
 • En dan zijn we richting Nederland gereden. Want we gingen vandaag naar Cadzand, ik en mijn man waren der nog nooit heen geweest.
 • Eenmaal in Cadzand aan te komen hebben we eerst naar Cadzand dorp geweest. Maar eerlijk gezegd vond ik het maar niks daar. Dan zijn we door gereden naar Cadzand strand en dat was echt zo een waaw gevoel bij me, zo mooi. Zo een mooie haventje, vond ik zo prachtig. We hebben daar wat gewandeld en vooral mij kende heb ik weer foto’s genomen. Maar vooral gefilmd, is echt nieuw voor me. We hebben dan ook ietsjes gedronken en iets lekkers gegeten. We zijn dan terug naar België gereden.
 • Rond 19u zijn we dan terug naar het vriendje gegaan. Maar we mochten niet in de straat gaan omdat der hooge meting was van asbest. Daar stonden we dan, we hebben dan met de moeder gebelt. Dat we niet in hun straat mochten gaan. Voor het verhaal korte te maken. Was de papa van dat vriendje al met Dario naar de fietsbrug gewandeld, gelukkig wel met een mondkapje. Ik stond daaral omdat we niet wisten waar ze gingen zijn. Daar kwam hij dan aan gewandelt, ik naar hem toe gelopen. En ik zij van dat het echt gevaarlijk was, natuurlijk begong hij te wenen want hij dacht dat ik kwaad op hem was. Ik zij van Dario ik ben niet kwaad op u, maar ik was ongerust. Vooral omdat asbest is kankerverwekkend, zou niet graag hebben dat hij dat ook heeft. Thuis heeft hij dan al zijn kleren in de was gedaan en hem gedoucht.
 • De Zondag 12 Juli, is meestal een rustige dagje. Kijk ik meestal naar serie’s die ik nog moet zien of kijk in naar YouTube die ik dan volg. Zoals je kan zien lig dan meestal Bink bij me, dan kan hij uren blijven liggen. Ik heb dan ook nog een wasje gedaan en dan heb ik ook nog mijn living en keuken gekuist. Der na heb ik nog heerlijk genoten van de zon en heb ik heerlijke gezonde hapjes gemaakt met een glas cocktail der bij. Ik heb dan ook nog mooie vlinder gezien.. Daar kan ik nu echt van genieten als de vlinders weer in mijn tuintje is.

8 reacties op ‘Zomeravontuur. #1

  1. Inderdaad, nadien zijden ik en mijn man nog tegen elkaar, dat we hem beter mee genomen hadden. Maar toen wisten we nog niet zeker dat der asbest daar was. Maar toch nog fijne momentje gehad.

   Like

 1. Cadzand dorp is meestal keidruk, maar het strand is er mooi ja. Ik hoef maar door de tunnenl en een stukje rijden en ik ben er maar we gaan meestal naar een strand hier als we gaan met de hond.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat fijn dat het niet te ver is van bij jouw. Met de hond gaan we meestal naar Bredene, daar lopen dan ook niet te veel volk. Want eenmaal je Bink los laat en hij ziet een hond of een mens dan loopt hij der achter.

   Geliked door 1 persoon

 2. Een paar fijne dagen gehad, dat zie ik wel aan hetfilmpje en je verslag.
  In Cadzand was ik op vakantie, lang geleden, prachtig strand daar.
  Geniet van de rest van de zomer, het is je gegund! ☼

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s