Zomeravontuur. #2

Ik heb al een weekje vakantie, en we hebben al leuke uitstapjes gemaakt. Ik neem jullie dan ook weeral mee in mijn zomeravontuur.

Door dat mijn film te lang is heb ik het in meerdere films van moeten maken. Daarmee neem ik jullie nu mee naar drie dagen. Het beeld is niet lijk dat het moet zijn, baal ik erg van. Maar toch veel kijk plezier in mijn leven.☺

 • De Maandag 13 Juli, zijn we naar Passchendaele Memorial Gardens gegaan. Deze park vind ik zo geweldig, gewoon omdat der overal klaprozen staan met daarin mooie momenten van landen die gesneuveld zijn. Echt prachtig om te zien… We hebben zalig gaan wandelen. We waren rap rond in het park.. Toen hebben we nog gekeken of der in de buurt nog wereldoorlog begraafplaats zijn. En ja hoor, we hebben dan nog naar daar heen gereden. We hebben dan nog naar Aeroplane Cemetery wereldoorlog begraafplaats gaan bezichtigen. Dan door toevallig voorbij te rijden, hebben we de wereldoorlog begraafplaats gaan zien van Franse begraafplaats st.charles de potyze. Heel mooi om te zien, al die kruisjes. Dan zijn we nog naar Medishe hulppost john McCrae wereldoorlog begraafplaats gaan zien. Is ook echt de moeite om te gaan bezichtigen. (Maar daar ga ik nog over schrijven op een andere artikel.)
 • In de avond ben ik nog met Dario en Bink gaan wandelen. Dario heeft nog eens paar dansmoves laten zien dat hij op de danschool heeft geleerd. Wat ben ik steeds trots op dat ventje.
 • De Dinsdag 14 Juli, heb ik niet echt veel gedaan. Heb ik naar vlogers gekeken op YouTube en heb ik naar films gezien. Was echt zo een dagje dat ik gewoon lui in de zettel lag met Bink. Wat vind Bink het steeds leuk als ik met hem zo aan het spelen ben. Wat verandert hij steeds weer. En heb ik nog heerlijke broodjes gemaakt met zalm der op, echt zo heerlijk.
 • De Woensdag 15 Juli, neem ik altijd een koffie en zit Bink steeds bij me in de zettel. We kunnen steeds goed vinden met elkaar in de morgen. In de middag heb ik eerst nog heerlijke Wrap gemaakt. Dan heb ik eerst mijne strijk nog gedaan. In de avond zijn we nog naar de zee vertrokken. We hadden Bink zijn ren in de koffer van de auto gezet. Maar hij kan nog steeds naar ons kijken. De auto rit was echt goed verlopen. Eenmaal aan de zee, heb ik hem eerst moeten dragen op de trappen. Want hier thuis mag hij niet naar boven gaan, dus was hij ook de trappen niet gewoon. Eenmaal op het strand keek hij echt zijn ogen uit. Wat vond hij het super leuk in de zee. We hebben hem dan los gelaten en dat vond hij zo leuk. Maar eenmaal hij een hond zag liep hij der heen. Wij der dan achter, om te duur hebben we hem weer aan de lijn gedaan. We zijn dan naar huis vertrekken omdat het begong te regenen. Maar wat was dat een leuke avondje met Bink. We gaan dat meer doen hem mee nemen naar zee. De terug rit lag hij al in zijn ren al te slapen.

6 reacties op ‘Zomeravontuur. #2

 1. Ik vind het filmpje echt wel super hoor. Daar hoef je niet over in te zitten. Jullie genieten duidelijk goed van jou vakantie 🙂 En zo hoort het ook natuurlijk, geen vakantie voor niets.

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt. Heb ook nog een artikel staan over 4 wereldoorlog begraafplaats. Je moet maar eens zien. En daar staat ook de website der van. O, ik vind het zo geweldig om te zien, vooral omdat we aan die mensen te danken hebben. Voor het leven dat we nu hebben.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s