Zomeravontuur. #3

Onder tussen is mijn verlof gedaan, maar ik heb nog paar dagen dat ik met jullie wil delen over mijn verlof. We hebben heel leuke uitstapjes gemaakt. Ik neem jullie dan ook weeral mee in mijn zomeravontuur.

Door dat mijn film te lang is heb ik het in meerdere films van moeten maken. Daarmee neem ik jullie nu mee naar drie dagen. Het beeld is niet lijk dat het moet zijn, baal ik erg van. Maar toch veel kijk plezier in mijn leven.

  • De Vrijdag 17 Juli, hebben we eerst Dario (Mijn zoon) af gezet op school. Want vandaag was het de eerste dag dat hij daar heen kon gaan om bij te leren omdat hij in de periode een klein achter standje heeft op gelopen. Dat helemaal niet erg is, vooral omdat hij der zelf niet aan kan doen. En tis zo 2 weekjes dat hij moet gaan en tis volledig gratis van de stad uit. Ze doen dan ook niet enkel leren maar ook leuke spelletjes of uit stapjes.
  • Dan ben ik met mijn man naar de jumbo gereden over de rens. Veel goedkoper dan hier in België moet ik zeggen. Wat hou ik der steeds van om naar daar te gaan. Hebben we heerlijke boodschappen gekocht, voor gans de week.
  • Dan rond 14u heeft mijn man me bij mijn jongste zus, af gezet. Want ik ging daar de middag en avond door brengen. Haar kat kwam me al verwelkomen, echt een schatje. We hebben nog bij gepraat en ze liet haar leuke hobbie zien dat ze nu mee bezig is. Echt heel mooi. Ze heeft zelf al iets leuks om te maken voor mijn nieuwjaar, reuze benieuwd naar. Der na zijn we eerst naar de winkel gegaan en dan haar dochtertje gaan hallen op de ballenkamp. We zijn dan ook eens gaan kijken, naar iets dat me altijd is bij gebleven als kind. Maar niet meer zo weten waar het precies was. Maar het was Jammer genoeg gesloten met die corona. Der na zijn we terug naar haar thuis gereden en mijn andere zus was der ook. Tis bijna zo ver dat ze moet bevallen, echt kan al niet meer wachten. Vooral omdat kleine wondertje te verwelkomen, Dario is der ook reuze benieuwd naar. Dan heeft mijn zus nog gekookt en hebben we nog naar paar liedjes beluisterd. Echt soms hebben we de zelfde smaak van iets. Eenmaal haar man thuis kwam, zijn we dan door gereden naar mijn tanteke. Ze was super blij om me nog eens te zien. We hadden natuurlijk ons mondkapje aan voor de zekerheid. En dan heeft mijn zus me thuis af gezet. Was fijne avond, en nog eens leuk om mijn zus te zien en haar dochtertje en natuurlijk haar man.
  • De Zaterdag 18 Juli, zijn we met een uur of 10 vertrokken richting Nederland. Want vandaag gingen ik en mijn man Delft bezoeken. Rond 12u zijn we der aangekomen en hebben dan in het park, ons sandwiches op gegeten. Dan zijn we Delft gaan verkennen. We vonden het super mooi stadje, vooral voor de kleine steegjes en de beekjes. En vooral de kerken, er was zelf een kerk bij die de toren scheef stond. Wist ik zelf niet, mijn man zij dat. En ja hoor die sta echt scheert, maar weet niet hoe dat komt. Dan hebben we nog ietsjes gedronken en eventjes in paar winkeltje binnen gegaan. En na een uur of 17u zijn we naar huis gereden. Mijn man heeft nog heerlijke kippen broodje gemaakt. En dan ben ik met Dario met Bink gaan wandelen. En nu kwam het paard weer naar ons toe. Wat is het een schatje, is vooral mijn lieveling dier.
  • De Zondag 19 Juli, heb ik eerst de bloemen buiten eens aangepakt. En dan heb ik mijn raam en deur en zelf mijn brievenbus schoongemaakt. Dan heb ik mijn living ook eens aan gepakt, en heb ik mijn openkast ook nog eens veranderd. Dan heb ik mijn enig plant de oude blaren uit genomen en heb ik ze ale twee water gegeven. Dan heb ik nog een heerlijke kleine ijsje gegeten van de zeemeermin moest het voorstellen. Dan heb ik nog eens Bink wat aandacht gegeven en dan heb ik nog wat verder gedaan. Ik heb ook na bijna 5 jaar mijn vader zijn urne verzet. Nu sta hij in mijn kast vanboven in plaats van op mijn want tafel. Vind nu ook veel beter staan, vooral sta het niet meer in het zicht dat het daarvoor wel was. En dan moest ik nog koken voor mijn gezin. Ondertussen voelde Dario hem niet lekker. Hij is dan in zijn bed gegaan. En dan heb ik nog mijn keuken en badkamer ook nog eens gekuist. Zo dat was dan mij zondag, niet echt veel leuks gedaan. Vooral mijn huishouden gedaan, want ik hou van een proper huisje.

4 reacties op ‘Zomeravontuur. #3

    1. Was inderdaad rap voorbij. Maar heb nog een weekje eind augustus staan. Dan ist echt voor mijn zoontje om leuke uitjes te doen. Tis dan wel te zien wat we nog mogen doen hier in België. We hebben der super van genoten van Delft.☺

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s