Zomeravontuur. #4

Onder tussen is mijn verlof gedaan, maar ik heb nog paar dagen dat ik met jullie wil delen over mijn verlof. We hebben heel leuke uitstapjes gemaakt. Ik neem jullie dan ook weeral mee in mijn zomeravontuur.

Hier is dan de laatste verlof vlog. Binnen kort komt der nog paar verlof vlogs , als ik weer in verlof ben .Het beeld is niet lijk dat het moet zijn, baal ik erg van. Maar toch veel kijk plezier in mijn leven. Blijkbaar ben ik mijn datums vergeten bij te zetten in het filmke.

 • De Maandag 20 Juli, in de morgen ben ik en mijn man nog eventjes naar de Action geweest. Ik moest doosjes hebben voor mijn pasta salade in te doen. Dan nog schoonmaak producten. En natuurlijk mijn tandpasta en was product, die daar veel goed koper is. Nee, van deze keer heb ik niks mee voor in mijn Bullet journaal.
 • Éénmaal thuis heb ik dan nog eerst mijn pyjama vestje aan gedaan. Want dat kan toch geen kwaad dat Bink daar in bijt. Hij heeft dan nog bij me in de zettel gelegen. En vooral zitten bijten aan mijne pyjama vest ☺.
 • IK heb dan nog in mijn tuintje proberen foto’s te nemen van de mooie vlinders die hier zitten. Maar tis altijd de zelfde soort vlinders (Atalanta, groot koolwitje, gehakkelde Aurelia en Dagpauwoog vlinder) die hier rond vliegen. Ik heb ook nog wat mooie bloemen van ons hier gefilmt. Wat vind ik ze nog steeds prachtig met onzr drijvenlaar.
 • Rond een uur of 17, zijn we richting zee vertrokken. Gelukkig wast niet echt druk, je zag dat iedereen een brugdag had genomen. We hadden dan met de tassen een plaatjes op het strand gaan kijken, waar we konden zitten. Maar meestal waar we altijd gaan is der ver geen volk. Normaal gingen we in de duinen zitten, maar alles was afgesloten. We hebben dan ons picknicken heerlijk op gegeten. En dan ben ik met Dario naar de zee gegaan. Tja, hij ging der dan toch in het koude water. Hij zelf vond het niet koud, maar ik vond van wel. We hebben dan kleine krabjes gezien. Maar Dario vond het maar niks, hij was der rap weer uit. Hij dacht dat die krabjes in zijn voeten gingen bijten 😂. Dan hebben we nog heerlijk martini cava, echt zo heerlijk om te drinken. En nog kaasjes en salami blokjes. We hebben dan nog op het strand gelegen en na een tijdje koelde het wat af en zijn we terug naar huis gereden. Het was echt een fijne avondje met mijn gezinnetje.
 • De Dinsdag 21 Juli, hebben we in de voormiddag niet echt veel gedaan. Mijn man had dan nog heerlijke wok gerecht gemaakt met kip en gebakken aardappels. Echt heerlijk, vind ik.
 • Dan zijn we in de middag naar mijn hartsvriendin en haar vriend en haar vriend met zijn kinderen geweest. We hebben heerlijk gezwommen in het zwembad en vooral heerlijk cava gedronken. We hebben super veel plezier gehad. In de avond hebben we nog spaghetti gegeten die haar vriend met zijn kinderen had gemaakt. Het was echt super heerlijk.
 • In de avond had ik in eens super veel pijn in mijn twee armen. Ik kon het gewoon niet uit houden van de pijn. Zo iets had ik nog nooit mee gemaakt. We zijn dan naar huis gereden en dan heb ik een pijn stiller genomen. Maar de pijn was nog steeds zelfde. Om te duur ben ik dan beneden in de zetel gaan liggen, maar daar kwam Bink (hond) al af. Hij lag dan bij me en begong echt te snurken. Heb dan een pijn stiller genomen en ben dan terug in bed gegaan. En mee een uur of 3 ben ik dan eindelijk in slaap gevallen.
 • De Woensdag 22Juli, ben ik in de morgen gaan werken.
 • Ik wou deze nog mee jullie delen. In de tuin hebben we zo van die boompjes, waar die soort bloemen aan groeit. Mee dat der eens zo vuil weer was is die paar takken naar beneden af gebroken. Daarmee dat mijn man deze in een vaasje voor binnen heeft gezet.
 • En zo te zien was der een lieveheersbeestje mee gekomen binnen. Ik heb hem nadien buiten gezet. Maar vond het toch leuk om te zien.
 • Dario kwam dan ook thuis van de zomerschool. Daar had hij cupcakes gemaakt. Deze moet een vis voorstellen.
 • Hij kan het zeer goed vinden met Bink. Nu was hij aan Bink aan het tonen hoe hij moest gamen 😂.
 • Dan zijn we nog met Bink gaan wandelen. Was nog eens super leuk dat Dario mee was.
 • De Donderdag 23 Juli, ben ik eerst een gans dag gaan werken. En dan in de avond zaten der weer mooie vlinders.
 • De zondag 26 Juli, kwam mijn man binnen van de tuin. Hij zij van, je moet dat eens zien. Er zit daar een Egel, ik denk dat hij vast zat. Dus ik naar buiten gegaan, en inderdaad er zat een kleine Egeltje vast. Ik heb handschoenen aan gedaan, en dan met een schaar dat draad weg geknipt. Hij was dan te helft bevrijd. En dan zag ik dat hij ook met 3teken had zitten. Maar deze durfde ik niet te verwijderen. Maar aan de rest van de draad kon ik niet komen omdat hij hem in een bolletje draaide. Ik heb dan naar VOC Merelbeke gebelt om te melden dat der een Egeltje nog vast zat in de draad.
 • Daar waren ze dan, tweevrouwen. Die vrijwilligers werk doen. Die ene vrouw heeft dan gekeken en ze zij van dat het ook met wormpjes zat. Ze gingen hem eventjes in slaap doen om hem volledig te kunnen verzorgen. Dus hij zit in goei handen.
 • Ik heb dan nog papieren moeten invullen, als je nog wou weten hoe het stelde met het Egeltje.
 • Onder tussen heb ik zelf eens een mail gezend, want ik had nog geen mail ontvangen.
 • En dan na 2 dagen heb ik eindelijk een mailtje gekregen.

Hij stelt het goed en zit in een buitenverblijf voor egels/  Appartement met nog 40 anderen op ons buitenterras. 

 • Wat fijn dat hij der niet alleen zit. Voel me echt goed dat ik dat klein Egeltje toch nog zijn leven heb kunnen verlengen.

6 reacties op ‘Zomeravontuur. #4

  1. We gaan meestal rond 5u en dan is bijna niemand meer op het strand. Je moet ook echt wel weten waar der niet veel volk kom. Gelukkig weten we dat steeds ☺…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s