My birthday tag

20160718091544

 

Ik had bij Vanilles deze leuke tag gezien. Ik vond hem dus zo leuk dat ik het zelf eens wou in vullen op mijn verjaardag vandaag.

1. Wanneer ben je jarig?

Ik ben dus vandaag (27 maart)  jarig, super 🙂 .

2. Hoeveel jaar ben je geworden?

Ik durf het bijna niet te zeggen hihi.  Ik word vandaag 33jaar, oud e. Maar gelukkig voel ik me ook niet zo oud, maar eerder jong.

3. Wat is je mooiste cadeau die je ooit hebt gekregen?

Dat is een moeilijk vraag, heb al zo veel mooie cadeaus gekregen.  Tja als ik dan toch moet kiezen is dan 30 Witte rozen (Voor mijn 30ste verjaardag)  van mijn man.

4. Hoe vier jij meestal je verjaardag?

Dat gang der vanaf op welke dag het valt. Maar meestal gaan ik met gezin gaan eten of doen we een uitstap naar zee. Maar vandaag val mijn verjaardag op pasen.  Dus zal het met zoontje lief ook paaseitjes rapen zijn, dat ook steeds leuk is.

5. Wat was je leukste verjaardag?

Vooral met mijn gezin op stap gaan. Deze verjaardag zal ik nooit vergeten.

 

6. Als het geld niks uitmaakt, wat zou je dan doen voor je verjaardag?

Wauw is een goeie vraag, dan zou ik een mega groot feest geven eentje om nooit te vergeten. Echt zo een verjaardagsfeest als team prinses. (Als kleins af nooit een verjaardagsfeest gehad. Daarmee nog een droom als kinds af)

7. Wat is je verjaardag wishlist?

Wauw deze is echt moeilijk. dat eindelijk mijn zolderkamer af is en ingericht is. Dat ik eindelijk daar kan blogs en lezen. Een nieuwe camera voor foto’s maar ook om te filmen. En vooral terug een dag met mijn gezinnetje weg te gaan 5daar geniet ik echt van).

8. Als je nog een keer jarig zou zijn, wat zou je dan doen?

Met de mensen vieren die van me houd. Echt gezellig houden en vooral veel lachen.

9. Heb je verjaardag tradities?

Nu ik eigenlijk over nadenk, moet der toch altijd een taart aanwezig zijn. Anders heb je zo geen gevoel dat je jarig bent. Vooral dat magisch van een kaarsjes uit blazen vind ik zo leuk en natuurlijk die wens na het blazen.

 

10. Wat is je favoriete deel van je verjaardag?

Het samen zijn met gezin of familie en vrienden, vooral het warme gezelschap rond me heen.

11. Heb je ooit zelf een suprise party gehad of een georganiseerd? 

Pff..nee nog nooit jammer genoeg. Op mijn 30ste verjaardag was het echt een teleurstelling voor me. Ik dacht dat mijn man iets had geplat om me te verassen, maar blijkbaar had die niks gedaan. Was echt een teleursteling.

Vind je deze tag ook zo leuk, dan moet je hem zeker ook eens proberen.

11 gedachten over “My birthday tag

Plaats een reactie