Ik stelt je voor aan Demi van Creabealounge.

20170207083549Ik stel je graag voor aan een Blogger die ik zelf al een tijdje volg. Vandaag laat ik jullie kennis maken met haar door paar vragen die zij graag wou beantwoorden.

1.Stel je zelf eens voor?

Ik ben Demi, bijna 20 jaar en ik woon in Nederland. Ik ben dol op schrijven, muziek en dieren. Ik lees en game ook graag en ik houd van sporten.

2. Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben een student Marketing en Communicatie, en ik zit in het tweede jaar.

3. Wat is je blogadres, waar blog je over? 

Mijn blog is: Creabealounge Ik blog over van alles en nog wat. Er komen iedere dag verschillende artikelen online. Ik probeer voor een ieder wat wils te plaatsen zodat een ieder zelf kan bepalen wat men graag leest 🙂 Denk hierbij aan verhalen, testjes, persoonlijke verhalen of artikelen.

4. En welk publiek wil je er mee bereiken?

Ik wil eigenlijk iedereen bereiken, jong of oud, man of vrouw, het maakt mij niet uit. Iedereen is van harte welkom en ik schrijf dus ook voor iedereen 🙂

5. Hoelang ben je al een blogger?

Ik ben nu vandaag (3 februari) precies 2,5 jaar aan het bloggen!

6. Hoe ben je terecht gekomen in de blog wereld?

Ik ben hierin terecht gekomen doordat ik een boek had gelezen van Carry Slee. Het hoofdpersonage had een blog en dit leek me zo leuk, dat ik besloot er een aan te maken.

7. Waar haal jij je inspiratie uit voor artikelen? 

Ik haal mijn inspiratie overal vandaan. Vanuit mijn omgeving, vanuit dingen die ik om me heen zie of hoor en van andere bloggers. Maar ik geef er dan altijd mijn eigen draai aan zodat het uniek is.

8. Hoeveel tijd besteed je aan het bloggen?

Eigenlijk veel te veel, hihi. Ik plan de berichten meestal in een aantal weekenden in voor een hele maand. Zo kan ik de volgende maand rustig nadenken over de artikelen die dan online komen.

9. Op welke dagen plaats je?

Ik plaats iedere dag om 9 uur ’s ochtends 🙂

10. Volg je zelf bloggers of helemaal niet en waarom?

Ik volg zeker heel veel bloggers, sowieso iedereen die mij ook volgt. Ik vind het leuk om andermans blogs te lezen, en het onderwerp maakt me helemaal niets uit.

11. Wie is jouw favoriete blogger als je die hebt natuurlijk?

Ik heb geen favoriet, maar er zijn wel een aantal bloggers met wie ik hele goede vrienden ben geworden. Zij zijn veel voor me gaan betekenen.

12. Zou je je blog nog willen veranderen of vind je hem perfect zoals hij is? 

Nee, ik vind hem perfect zoals hij is. Met de naam ben ik al 2,5 jaar tevreden, en alleen de lay-out veranderd soms, maar over het algemeen blijft het altijd hetzelfde.

13. Op welke artikel ben je het meest trots? 

Ik ben het meest trots op de Draw My Life Tag. Hierin geef ik mijn leven bloot aan de hand van tekeningen, en de reacties hierop had ik nooit verwacht. Het was zo geweldig, zo geliefd en gemeend, en fantastisch om te lezen.

14.  Hoeveel thema’s heeft je blog ongeveer gehad?

Poe, ik denk 5? Ik ben sowieso erg tevreden met mijn huidige thema. Het is overzichtelijk en duidelijk.

15. Waarom heb je uiteindelijk deze gekozen?

Ik vond deze lay-out het mooist omdat hij vrij rustig is en heel duidelijk in gebruik voor wat betreft het menu.

16. Wat vind je het leukst aan bloggen?

Ik vind de reacties van anderen het allerleukst, en de waarderingen die je krijgt. Maar ook het leren kennen van nieuwe mensen via dit platform vind ik geweldig.

17. Wat vind je belangrijke eigenschappen die een blogger zou moeten hebben?

Je moet sowieso open zijn, jezelf zijn. Laat gewoon je passie los en toon de anderen je hart. Op die manier laat je je persoonlijkheid zien en zul je de waardering krijgen die je verdient.

18. Wat vind je het aller leukste om te doen? 

Het allerleukste om te doen vind ik schrijven. Ik schrijf op 4 verschillende platforms allerlei verhalen. Schrijven is mijn passie, het is wie ik ben.

19. Heb je ooit iets stoms meegemaakt door het bloggen?

Ik heb ooit klasgenoten gehad die het nodig vonden om haatreacties achter te laten. Maar ik kwam erachter door het IP adres wat ze gebruikten. Sindsdien heb ik ingesteld dat je je moet inloggen zodat dit niet weer kan gebeuren.

20. Wat zijn je plannen voor de toekomst met je blog?

In ieder geval lekker blijven door bloggen. Verder heb ik niet echt plannen, ik ben tevreden met hoe het nu gaat en ik zie wel wat de toekomst me nog allemaal gaat brengen 🙂

21. Wat vind je partner er van dat je blogt? 

Ik heb geen partner.

22. Studeer of werk je, zo ja hoe combineer je dat met je eigen site? 

Ik studeer, en ik combineer het door in de weekenden af en toe even een artikel in te plannen. Maar soms op school als we iets voor onszelf mogen doen of als ik klaar ben, dan blog ik ook weleens. Of in de pauze ^^

23. Op welke social media kanalen ben je te vinden? 

Op Facebook, Twitter en Instagram 🙂

24. Welke tip(s) heb je voor andere bloggers? 

Blog gewoon over datgene wat jou aanspreekt. Blijf jezelf, schrijf zoals jij dat wilt en laat je niet afleiden door de statistieken. Het gaat om de lezers, niet om de cijfers 🙂

25. Hoeveel bezoekers wil je over een jaar? 

Eigenlijk maakt me dat niet zoveel uit. Ik blog niet voor de cijfers, maar een mooi hoog aantal bezoekers, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Maar ik ga er niet voor bloggen, ik blog omdat ik het leuk vind, en dat spreekt mensen aan.

26. Hoeveel volgers denk je dat je precies over één jaar hebt?

Ik denk dat ik dan bijna op de 700 zit. Momenteel zit ik bijna op de 600, dus ik verwacht volgend jaar bijna 700 te hebben ^^

27. Wat ga je nog doen in je verdere leven? 

Ik hoop later boeken schrijfster te worden, en mijn boekenserie volledig uit te brengen. Boek 1 is uit, en boek 2 is onderweg. En het lijkt me ook gaaf om een banketbakkerij te openen. Ik ga er hard voor werken om mijn dromen uit te laten komen 🙂

Ik ben super blij dat je wou samen werken aan deze geweldige artikel.  Ik hoop dat al je dromen mogen uit komen. En dat je boeken mogen uit brengen en dat je ooit eens een banketbakkerij mag openen.  (Ik wist zelf niet dat je al boeken had?)

5 reacties op ‘Ik stelt je voor aan Demi van Creabealounge.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s